عبدالغنی برادر: گشایش مرکز تجارت بین‌المللی ترمذ فصل جدید دوستی میان کابل و تاشکند است

اتاق خبر
Photo: @FDPM_AFG

عبدالغنی برادر، معاون اقتصادی نخست‌وزیر طالبان می‌گوید که گشایش «مرکز تجارت بین‌المللی ترمذ» فصل جدید دوستی، مشارکت و همکاری میان کابل و تاشکند در زمینه‌ی رفاه و توسعه درازمدت است.

آقای برادر که صبح امروز (پنج‌شنبه، ۸ سنبله) به ترمذ رفته بود، در سخنرانی خود گفت که با افتتاح این مرکز امکانات تولید و پروسس محصولات و تسهیلات در بخش صادرات افزایش یافته و دسترسی به بازارهای منطقه‌ای و بین‌المللی آسان خواهد شد.

او این مرکز را یک مرکز تجاری مهم در سطح منطقه خواند و افزود که دروازه‌ی تجاری آسیای مرکزی و جنوبی خواهد بود.

عبدالغنی برادر همچنین گفت که این مرکز امکانات و فرصت‌های لازم را برای تاجران افغانستان و ازبیکستان در عرصه‌ی تجارت فراهم می‌کند تا بازارهای مناسبی را برای فروش محصولات و تولیدات خود بیابند و در انکشاف اقتصادی منطقه نقش فعال ایفا کنند.

«مرکز تجارت بین‌المللی ترمذ» که به‌عنوان «بازار مشترک افغانستان و ازبیکستان» نیز یاد می‌شود، در ۱۲۰ جریب زمین و با هزینه‌ی ۷۵ میلیون دالر از سوی ازبیکستان در شهر ترمذ ساخته شده است.

گفته می‌شود که شهروندان افغانستان در این بازار به مدت ۱۰ روز بدون ویزا می‌توانند به دادوستد بپردازند.

تفاهم‌نامه‌ی ساخت این مرکز تجاری در زمان حکومت پیشین میان افغانستان و ازبیکستان امضا شده بود.

از روزنامه‌نگاری مستقل حمایت کنید

محدودیت‌های گسترده بر رسانه‌ها و فضای عمومی در افغانستان، دسترسی شهروندان به اطلاعات مستقل را محدود کرده است. در چنین شرایطی، «اطلاعات روز» متعهدانه و مستقل به کار خود ادامه می‌دهد تا حقیقت قربانی خاموشی و فراموشی نشود.

ما وابسته به هیچ قدرتی نیستیم و تنها برای مردم می‌نویسیم.

مأموریت ما افشای فساد، بازتاب صدای سرکوب‌شدگان، تقویت پاسخگویی صاحبان قدرت، و پشتیبانی از چشم‌اندازی است که در آن همه شهروندان افغانستان از حقوق و آزادی‌های برابر برخوردار باشند و در صلح زندگی کنند.

خبرنگاران ما در شرایط دشوار و گاه خطرناک فعالیت می‌کنند تا گزارش‌های دقیق، منصفانه و مبتنی بر واقعیت منتشر شود و روایت‌های مردم به حاشیه رانده نشود. تداوم این کار، به حمایت مخاطبان و حامیان مستقل وابسته است.

هر کمک، فارغ از میزان آن، به ادامه روزنامه‌نگاری مستقل کمک می‌کند. اگر امکان کمک مالی ندارید، همرسانی این درخواست و تشویق دیگران به حمایت نیز سهمی مهم در تقویت این مسیر دارد.

در کنار حقیقت بایستید
از اطلاعات روز حمایت کنید

برای حمایت اینجا کلیک کنید
با دیگران به‌‌ اشتراک بگذارید
بدون دیدگاه