آغاز کارزار تطبیق واکسین پولیو؛ بیش از ۱۰ میلیون کودک واکسین دریافت می‌کنند

اتاق خبر

رسانه‌های تحت کنترل طالبان گزارش داده‌اند که کارزار سراسری تطبیق واکسین پولیو امروز (دوشنبه، ۱۰ ثور) در ۳۱ ولایت کشور آغاز شده و برای چهار روز ادامه خواهد داشت.

خبرگزاری دولتی باختر که اکنون تحت کنترل طالبان فعالیت می‌کند، به نقل از وزارت صحت عامه‌ی این گروه گزارش داده است که در این کارزار بیش‌ از ۱۰ میلیون و هفت هزار و ۲۰۰ کودک در کشور واکسین پولیو دریافت می‌کنند.

در گزارش این رسانه آمده است که کارزار تطبیق واکسین پولیو در سه ولایت غور، بامیان و دایکندی به‌دلیل بارش باران و سردی هوا به تعویق افتاده است.

در حال حاضر افغانستان و پاکستان تنها کشورهای جهان هستند که بیماری فلج کودکان در آن‌ها صفر نشده است.

براساس آمار سازمان جهانی صحت، در سال جاری میلادی دو مورد مثبت بیماری فلج کودکان در ولایت‌های کنر و نورستان گزارش شده است.

از روزنامه‌نگاری مستقل حمایت کنید

محدودیت‌های گسترده بر رسانه‌ها و فضای عمومی در افغانستان، دسترسی شهروندان به اطلاعات مستقل را محدود کرده است. در چنین شرایطی، «اطلاعات روز» متعهدانه و مستقل به کار خود ادامه می‌دهد تا حقیقت قربانی خاموشی و فراموشی نشود.

ما وابسته به هیچ قدرتی نیستیم و تنها برای مردم می‌نویسیم.

مأموریت ما افشای فساد، بازتاب صدای سرکوب‌شدگان، تقویت پاسخگویی صاحبان قدرت، و پشتیبانی از چشم‌اندازی است که در آن همه شهروندان افغانستان از حقوق و آزادی‌های برابر برخوردار باشند و در صلح زندگی کنند.

خبرنگاران ما در شرایط دشوار و گاه خطرناک فعالیت می‌کنند تا گزارش‌های دقیق، منصفانه و مبتنی بر واقعیت منتشر شود و روایت‌های مردم به حاشیه رانده نشود. تداوم این کار، به حمایت مخاطبان و حامیان مستقل وابسته است.

هر کمک، فارغ از میزان آن، به ادامه روزنامه‌نگاری مستقل کمک می‌کند. اگر امکان کمک مالی ندارید، همرسانی این درخواست و تشویق دیگران به حمایت نیز سهمی مهم در تقویت این مسیر دارد.

در کنار حقیقت بایستید
از اطلاعات روز حمایت کنید

برای حمایت اینجا کلیک کنید
با دیگران به‌‌ اشتراک بگذارید
بدون دیدگاه