هشدار درباره‌ی گسترش بیماری پولیو در افغانستان

آذر
UNICEF

کارزار محو پولیو یا بیماری فلج کودکان در افغانستان می‌گوید که این بیماری «به سرعت در حال گسترش است».

صفحه‌ی «پولیو فری افغانستان» در ایکس که درباره‌ی کارزارهای واکسین پولیو آگاهی‌دهی می‌کند، نوشته است که تا اکنون پنج مورد مثبت پولیو در ننگرهار ثبت شده و این وضعیت برای افغانستان و به‌ویژه برای زون شرق «بسیار تهدیدکننده است».

این دفتر از خانواده‌ها خواسته است که کودکان را واکسین کنند و آنان را از فلج دائمی نجات دهند.

در سال جاری میلادی اولین مورد مثبت پولیو در ولسوالی کوت، دومین مورد در بتی‌کوت، سومین مورد در نازیان، چهارمین مورد در بهسود و پنجمین مورد هم در دوربابا ننگرهار شناسایی شده است.

در سال گذشته هم دو مورد مثبت پولیو در افغانستان ثبت شده بود که در ولایت‌های کنر و پکتیا بود. این رقم کم‌ترین تعداد موارد ثبت‌شده‌ی پولیو در افغانستان بود.

در حال حاضر افغانستان و پاکستان تنها کشورهایی در جهان اند که بیماری فلج کودکان در آن‌ها ریشه‌کن نشده است. کارزارهای تطبیق واکسین در این کشورها با تهدیدات امنیتی مواجه هستند.

از روزنامه‌نگاری مستقل حمایت کنید

محدودیت‌های گسترده بر رسانه‌ها و فضای عمومی در افغانستان، دسترسی شهروندان به اطلاعات مستقل را محدود کرده است. در چنین شرایطی، «اطلاعات روز» متعهدانه و مستقل به کار خود ادامه می‌دهد تا حقیقت قربانی خاموشی و فراموشی نشود.

ما وابسته به هیچ قدرتی نیستیم و تنها برای مردم می‌نویسیم.

مأموریت ما افشای فساد، بازتاب صدای سرکوب‌شدگان، تقویت پاسخگویی صاحبان قدرت، و پشتیبانی از چشم‌اندازی است که در آن همه شهروندان افغانستان از حقوق و آزادی‌های برابر برخوردار باشند و در صلح زندگی کنند.

خبرنگاران ما در شرایط دشوار و گاه خطرناک فعالیت می‌کنند تا گزارش‌های دقیق، منصفانه و مبتنی بر واقعیت منتشر شود و روایت‌های مردم به حاشیه رانده نشود. تداوم این کار، به حمایت مخاطبان و حامیان مستقل وابسته است.

هر کمک، فارغ از میزان آن، به ادامه روزنامه‌نگاری مستقل کمک می‌کند. اگر امکان کمک مالی ندارید، همرسانی این درخواست و تشویق دیگران به حمایت نیز سهمی مهم در تقویت این مسیر دارد.

در کنار حقیقت بایستید
از اطلاعات روز حمایت کنید

برای حمایت اینجا کلیک کنید
با دیگران به‌‌ اشتراک بگذارید
بدون دیدگاه