برای نخستین بار نمایشگاه سیب در میدان وردک برگزار می‌شود

اطلاعات روز

اطلاعات روز: مقام‌های محلی در ولایت میدان وردک در مرکز کشور از برگزاری نمایشگاه سیب برای نخستین بار در این ولایت خبر داده‌اند.

به نقل از خبرگزاری بخدی، عطاالله خوگیانی، سخن‌گوی والی میدان وردک گفته است که این نمایشگاه از روز چهارشنبه، ۲۲ میزان، برای سه روز در میدان شهر، مرکز این ولایت برگزار می‌شود.

آقای خوگیانی افزوده که نمایشگاه در تالار کریم خان برگزار می‎شود و قرار است انواع سیب که در میدان وردک تولید می‌شود در آن به نمایش گذاشته شود.

به گفته او، تدابیر لازم برای برگزاری بهتر این نمایشگاه روی دست گرفته شده است.

میدان وردک در مرکز کشور یکی از ولایت‎های زراعتی کشور است و سیب از محصولات متنوع و عمده این ولایت است، اما نبود سردخانه و مشکلات امنتیی از چالش‌های عمده در این ولایت خوانده شده است.

آقای حیات گفته است که تلاش می‌شود در این نمایشگاه توجه بازرگان و نهادهادی سرمایه‌گذار را به محصولات تولید شده ولایت میدان وردک جلب کند.

هدف از برگزاری نمایشگاه پیدا کردن بازار و هم‌چنان بازاریابی برای سیب میدان وردک خوانده شده است. قرار است در کنار نمایشگاه سیب میدان وردک، دیگر محصولات کشاورزی این ولایت نیز به نمایش گذاشته شود.

افغانستان یک کشور زراعتی است که منبع درآمد بیشتر مردم را محصولات زراعتی می‏دهد اما نبود بازار برای عرضه محصولات کشاورزی از موانع بر سر راه توسعه زراعتی افغانستان خوانده شده است.

از روزنامه‌نگاری مستقل حمایت کنید

محدودیت‌های گسترده بر رسانه‌ها و فضای عمومی در افغانستان، دسترسی شهروندان به اطلاعات مستقل را محدود کرده است. در چنین شرایطی، «اطلاعات روز» متعهدانه و مستقل به کار خود ادامه می‌دهد تا حقیقت قربانی خاموشی و فراموشی نشود.

ما وابسته به هیچ قدرتی نیستیم و تنها برای مردم می‌نویسیم.

مأموریت ما افشای فساد، بازتاب صدای سرکوب‌شدگان، تقویت پاسخگویی صاحبان قدرت، و پشتیبانی از چشم‌اندازی است که در آن همه شهروندان افغانستان از حقوق و آزادی‌های برابر برخوردار باشند و در صلح زندگی کنند.

خبرنگاران ما در شرایط دشوار و گاه خطرناک فعالیت می‌کنند تا گزارش‌های دقیق، منصفانه و مبتنی بر واقعیت منتشر شود و روایت‌های مردم به حاشیه رانده نشود. تداوم این کار، به حمایت مخاطبان و حامیان مستقل وابسته است.

هر کمک، فارغ از میزان آن، به ادامه روزنامه‌نگاری مستقل کمک می‌کند. اگر امکان کمک مالی ندارید، همرسانی این درخواست و تشویق دیگران به حمایت نیز سهمی مهم در تقویت این مسیر دارد.

در کنار حقیقت بایستید
از اطلاعات روز حمایت کنید

برای حمایت اینجا کلیک کنید
با دیگران به‌‌ اشتراک بگذارید
بدون دیدگاه