نظامیان استرالیایی هیچ راهبرد مشخصی در افغانستان نداشته‌اند

اطلاعات روز

اطلاعات روز: رسانه‌های آسترالیایی به نقل از یک مقام ارشد نظامی این کشور گزارش دادند که نظامیان این کشور، راهبرد مشخصی در جنگ افغانستان نداشته‌اند.
پیتر لیهی، فرمانده پیشین نظامیان استرالیا در افغانستان و رییس کنونی انستیتوت امنیت ملی در دانشگاه کانبرا در این کشور، هم‌چنان گفته است که پس از نزدیک به ۱۵ سال، امنیت در افغانستان به درستی بهبود نیافته است.
به گفته‌ی این فرمانده پیشین نظامیان استرالیا، شبکه القاعده هنوز وجود دارد و درحال حاضر طالبان در حال قدرت گرفتن هستند. وی افزوده است که نفوذ گروه داعش نیز در حال گسترش است.
او افزوده که هم‌اکنون 270 نظامی استرالیایی در افغانستان حضور دارد که با بدتر شدن وضعیت در افغانستان، شمار زیادی از نظامیان آسترالیا از این کشور خارج شده‌اند.
براساس آمارهای منتشر شده، بیش از ۲۰ هزار نیرویی استرالیایی در افغانستان خدمت کرده‌اند و از سال ۲۰۰۱میلادی که آسترالیا در جنگ افغانستان سهم گرفت، ۴۰ نظامی این کشور کشته و ۲۶۰ تن دیگر آنان زخمی شدند.

از روزنامه‌نگاری مستقل حمایت کنید

محدودیت‌های گسترده بر رسانه‌ها و فضای عمومی در افغانستان، دسترسی شهروندان به اطلاعات مستقل را محدود کرده است. در چنین شرایطی، «اطلاعات روز» متعهدانه و مستقل به کار خود ادامه می‌دهد تا حقیقت قربانی خاموشی و فراموشی نشود.

ما وابسته به هیچ قدرتی نیستیم و تنها برای مردم می‌نویسیم.

مأموریت ما افشای فساد، بازتاب صدای سرکوب‌شدگان، تقویت پاسخگویی صاحبان قدرت، و پشتیبانی از چشم‌اندازی است که در آن همه شهروندان افغانستان از حقوق و آزادی‌های برابر برخوردار باشند و در صلح زندگی کنند.

خبرنگاران ما در شرایط دشوار و گاه خطرناک فعالیت می‌کنند تا گزارش‌های دقیق، منصفانه و مبتنی بر واقعیت منتشر شود و روایت‌های مردم به حاشیه رانده نشود. تداوم این کار، به حمایت مخاطبان و حامیان مستقل وابسته است.

هر کمک، فارغ از میزان آن، به ادامه روزنامه‌نگاری مستقل کمک می‌کند. اگر امکان کمک مالی ندارید، همرسانی این درخواست و تشویق دیگران به حمایت نیز سهمی مهم در تقویت این مسیر دارد.

در کنار حقیقت بایستید
از اطلاعات روز حمایت کنید

برای حمایت اینجا کلیک کنید
با دیگران به‌‌ اشتراک بگذارید
بدون دیدگاه