درگیری قومی در شهرک اسلام‌قلعه هرات یک کشته و هفت زخمی برجا گذاشت

اطلاعات روز

اطلاعات روز: منابع محلی در ولایت هرات می‌گویند که در درگیری قومی امروز (چهارشنبه، چهارم دلو) در شهرک اسلام‌قلعه این ولایت یک نفر کشته و هفت نفر دیگر زخمی شده‌اند.
مقام‌های شفاخانه‌ی مرکزی هرات از انتقال هشت زخمی و کشته به این مرکز درمانی خبر می‌دهند.
محمد رفیق شیرزی، سخن‌گوی شفاخانه‌ی مرکزی هرات به روزنامه‌ی اطلاعات روز می‌گوید که هفت مجروح و یک کشته از شهرک اسلام‌قلعه به این مرکز درمانی منتقل شده است.
شیرزی می‌افزاید که افراد زخمی شده شامل یک دختر، یک زن و پنج مرد می‌باشند. به گفته‌ی او، جسد یک مرد نیز به این مرکز درمانی منتقل شده است.
عبدالاحد ولی‌زاده، سخن‌گوی فرماندهی پولیس هرات در گفت‌وگو با اطلاعات روز زخمی شدن دو‌تن را درپی این درگیری تایید کرد.
شهرک اسلام‌قلعه در ۱۲۰ کیلومتری غرب شهر هرات موقعیت دارد و با کشور ایران هم‌مرز است.

از روزنامه‌نگاری مستقل حمایت کنید

محدودیت‌های گسترده بر رسانه‌ها و فضای عمومی در افغانستان، دسترسی شهروندان به اطلاعات مستقل را محدود کرده است. در چنین شرایطی، «اطلاعات روز» متعهدانه و مستقل به کار خود ادامه می‌دهد تا حقیقت قربانی خاموشی و فراموشی نشود.

ما وابسته به هیچ قدرتی نیستیم و تنها برای مردم می‌نویسیم.

مأموریت ما افشای فساد، بازتاب صدای سرکوب‌شدگان، تقویت پاسخگویی صاحبان قدرت، و پشتیبانی از چشم‌اندازی است که در آن همه شهروندان افغانستان از حقوق و آزادی‌های برابر برخوردار باشند و در صلح زندگی کنند.

خبرنگاران ما در شرایط دشوار و گاه خطرناک فعالیت می‌کنند تا گزارش‌های دقیق، منصفانه و مبتنی بر واقعیت منتشر شود و روایت‌های مردم به حاشیه رانده نشود. تداوم این کار، به حمایت مخاطبان و حامیان مستقل وابسته است.

هر کمک، فارغ از میزان آن، به ادامه روزنامه‌نگاری مستقل کمک می‌کند. اگر امکان کمک مالی ندارید، همرسانی این درخواست و تشویق دیگران به حمایت نیز سهمی مهم در تقویت این مسیر دارد.

در کنار حقیقت بایستید
از اطلاعات روز حمایت کنید

برای حمایت اینجا کلیک کنید
با دیگران به‌‌ اشتراک بگذارید
بدون دیدگاه