انفجار ماین در یک میدان والیبال در کاپیسا جان سه غیرنظامی را گرفت

اطلاعات روز

اطلاعات روز: وزارت داخله‌ی کشور اعلام کرده است که در نتیجه‎‌ی انفجار یک ماین جاسازی‌شده در یک میدان والیبال در ولایت کاپیسا سه غیرنظامی کشته و دو غیرنظامی دیگر زخمی شده‌اند.

نصرت رحیمی، سخن‌گوی وزارت داخله گفته است که این رویداد حوالی ساعت 4:50 دقیقه‌ی بعد از ظهر روز گذشته (جمعه، 22 سنبله) در روستای «کاکر شاکوت» ولسوالی تگاب ولایت کاپیسا رخ داده است.

آقای رحیمی گفته است که این ماین از سوی جنگ‎‌جویان گروه طالبان جاسازی شده بوده که حین بازی والیبال منفجر شده است.

در همین حال گروه طالبان هر گونه دست داشتن در این رویداد را رد کرده و گفته است که این ماین از سوی جنگ‌‎جویان این گروه جاسازی نشده است.

ولایت کاپیسا در شمال کابل از ولایت‌های نسبتا ناامن کشور به حساب می‌آید که گروه طالبان در بخش‌هایی آن حضور و فعالیت دارد.

از روزنامه‌نگاری مستقل حمایت کنید

محدودیت‌های گسترده بر رسانه‌ها و فضای عمومی در افغانستان، دسترسی شهروندان به اطلاعات مستقل را محدود کرده است. در چنین شرایطی، «اطلاعات روز» متعهدانه و مستقل به کار خود ادامه می‌دهد تا حقیقت قربانی خاموشی و فراموشی نشود.

ما وابسته به هیچ قدرتی نیستیم و تنها برای مردم می‌نویسیم.

مأموریت ما افشای فساد، بازتاب صدای سرکوب‌شدگان، تقویت پاسخگویی صاحبان قدرت، و پشتیبانی از چشم‌اندازی است که در آن همه شهروندان افغانستان از حقوق و آزادی‌های برابر برخوردار باشند و در صلح زندگی کنند.

خبرنگاران ما در شرایط دشوار و گاه خطرناک فعالیت می‌کنند تا گزارش‌های دقیق، منصفانه و مبتنی بر واقعیت منتشر شود و روایت‌های مردم به حاشیه رانده نشود. تداوم این کار، به حمایت مخاطبان و حامیان مستقل وابسته است.

هر کمک، فارغ از میزان آن، به ادامه روزنامه‌نگاری مستقل کمک می‌کند. اگر امکان کمک مالی ندارید، همرسانی این درخواست و تشویق دیگران به حمایت نیز سهمی مهم در تقویت این مسیر دارد.

در کنار حقیقت بایستید
از اطلاعات روز حمایت کنید

برای حمایت اینجا کلیک کنید
با دیگران به‌‌ اشتراک بگذارید
بدون دیدگاه