هیأت اداری مجلس نمایندگان به بی‌کفایتی متهم شد

اطلاعات روز

اطلاعات روز: شماری از اعضای مجلس نمایندگان هیأت اداری این مجلس را به بی‌کفایتی متهم کردند. آنان تأکید دارند، نشست عمومی روز دوشنبه مجلس نمایندگان به دلیل بی‌کفایتی هیأت اداری این مجلس برگزار نشده است. اما هیأت اداری مجلس نمایندگان این اظهارات را رد کرده است.

حبیبه دانش، از اعضای مجلس نمایندگان می‌گوید، قرار بود در نشست عمومی روز دوشنبه این مجلس روی طرح قانون شهرداری‌ها و آتش‌سوزی اخیر کابل بحث شود، اما بر اثر بی‌کفایتی هیأت اداری، این نشست برگزار نشد. مجلس نمایندگان براساس اصول وظایف داخلی خود، در هر شنبه، دوشنبه و چهارشنبه نشست عمومی برگزار می‌کند.

اعضای مجلس نمایندگان در سایر روزهای رسمی در کمیسیون‌های این مجلس نشست دارند. در همین حال، غلام فاروق مجروح، عضو دیگر مجلس می‌گوید، بر اثر بی‌کفایتی و ضعف مدیریت هیأت اداری، نشست عمومی روز دوشنبه برگزار نشد و اعضای مجلس بیرون از تالار به‌سر ‌بردند.

او برگزاری نشست عمومی مجلس را مهم خوانده و به پژواک گفته است، اکثر وقت‌ها در نشست عمومی روی طرح ارائه شده از سوی حکومت بحث می‌شود. اما محمد‌علی اخلاقی، نماینده‌ی مردم غزنی در مجلس به روزنامه‌ی اطلاعات روز گفت، طرح قانونی که قرار بود روز دوشنبه روی آن بحث شود، آماده نشده بود و به همین دلیل نشست برگزار نشد.

او افزود، وقتی در مجلس رفته، دروازه بسته بوده و دوباره برگشته است. در همین حال، حبیبه دانش می‌گوید، شماری از اعضای کابینه به‌خاطر ادای مناسک حج عمره در عربستان سعودی به‌سر می‌برند و این مسئله کار مجلس نمایندگان را با کندی مواجه کرده است.

اما محمد صالح سلجوقی، معاون دوم مجلس تمام اتهام‌های وارده بر هیأت اداری مجلس را رد کرده است. او می‌گوید، نشست روز دوشنبه این مجلس به اساس فیصله‌ی کمیته‌ی رییسان برگزار نشده است. سلجوقی تأکید دارد، در کمیسیون‌های این مجلس روی طرح قوانین مهم بحث جریان داشت و به همین دلیل نشست عمومی روز دوشنبه برگزار نشده است.

از روزنامه‌نگاری مستقل حمایت کنید

محدودیت‌های گسترده بر رسانه‌ها و فضای عمومی در افغانستان، دسترسی شهروندان به اطلاعات مستقل را محدود کرده است. در چنین شرایطی، «اطلاعات روز» متعهدانه و مستقل به کار خود ادامه می‌دهد تا حقیقت قربانی خاموشی و فراموشی نشود.

ما وابسته به هیچ قدرتی نیستیم و تنها برای مردم می‌نویسیم.

مأموریت ما افشای فساد، بازتاب صدای سرکوب‌شدگان، تقویت پاسخگویی صاحبان قدرت، و پشتیبانی از چشم‌اندازی است که در آن همه شهروندان افغانستان از حقوق و آزادی‌های برابر برخوردار باشند و در صلح زندگی کنند.

خبرنگاران ما در شرایط دشوار و گاه خطرناک فعالیت می‌کنند تا گزارش‌های دقیق، منصفانه و مبتنی بر واقعیت منتشر شود و روایت‌های مردم به حاشیه رانده نشود. تداوم این کار، به حمایت مخاطبان و حامیان مستقل وابسته است.

هر کمک، فارغ از میزان آن، به ادامه روزنامه‌نگاری مستقل کمک می‌کند. اگر امکان کمک مالی ندارید، همرسانی این درخواست و تشویق دیگران به حمایت نیز سهمی مهم در تقویت این مسیر دارد.

در کنار حقیقت بایستید
از اطلاعات روز حمایت کنید

برای حمایت اینجا کلیک کنید
با دیگران به‌‌ اشتراک بگذارید
بدون دیدگاه