دستیار وزیر خارجه‌ی امریکا با نماینده‌ی پاکستان درباره‌ی پناه‌جویان افغانستان گفت‌وگو کرد

اطلاعات روز
Photo: PRMAsstSec

جولیتا والس نویز، دستیار وزیر امور خارجه‌ی امریکا در امور جمعیت، پناهندگان و مهاجرت در سفرش به اسلام‌آباد با آصف درانی، نماینده‌ی ویژه پاکستان در امور افغانستان درباره‌ی پناه‌جویان افغانستانی، حفاظت و اسکان آنان گفت‌وگو کرده است.

این مقام امریکایی امروز (دوشنبه، ۱۴ قوس) در ایکس نوشته است که از وزارت خارجه‌ی پاکستان بازدید کرده است.

آصف درانی هم در ایکس نوشته است که دستیار وزیر امور خارجه‌ی امریکا و سفیر آن کشور در پاکستان باهم دیدار کرده‌اند.

او نوشته است: «ما در مورد مسائل مربوط به پناه‌جویان افغان و اسکان مجدد آنان گفت‌وگو کردیم.»

پاکستان اخیرا اقدام به اخراج مهاجران و پناه‌جویان بدون مدرک افغانستانی کرده‌اند. در جمع این پناه‌جویان افرادی هستند که با نظامیان امریکایی و سایر نیروهای خارجی کار کرده و در صورت برگشت ممکن است در افغانستان مورد انتقام‌جویی طالبان قرار گیرند.

از روزنامه‌نگاری مستقل حمایت کنید

محدودیت‌های گسترده بر رسانه‌ها و فضای عمومی در افغانستان، دسترسی شهروندان به اطلاعات مستقل را محدود کرده است. در چنین شرایطی، «اطلاعات روز» متعهدانه و مستقل به کار خود ادامه می‌دهد تا حقیقت قربانی خاموشی و فراموشی نشود.

ما وابسته به هیچ قدرتی نیستیم و تنها برای مردم می‌نویسیم.

مأموریت ما افشای فساد، بازتاب صدای سرکوب‌شدگان، تقویت پاسخگویی صاحبان قدرت، و پشتیبانی از چشم‌اندازی است که در آن همه شهروندان افغانستان از حقوق و آزادی‌های برابر برخوردار باشند و در صلح زندگی کنند.

خبرنگاران ما در شرایط دشوار و گاه خطرناک فعالیت می‌کنند تا گزارش‌های دقیق، منصفانه و مبتنی بر واقعیت منتشر شود و روایت‌های مردم به حاشیه رانده نشود. تداوم این کار، به حمایت مخاطبان و حامیان مستقل وابسته است.

هر کمک، فارغ از میزان آن، به ادامه روزنامه‌نگاری مستقل کمک می‌کند. اگر امکان کمک مالی ندارید، همرسانی این درخواست و تشویق دیگران به حمایت نیز سهمی مهم در تقویت این مسیر دارد.

در کنار حقیقت بایستید
از اطلاعات روز حمایت کنید

برای حمایت اینجا کلیک کنید
با دیگران به‌‌ اشتراک بگذارید
بدون دیدگاه