حادثه‌ی ترافیکی در سمنگان جان یک کودک را گرفت و شش زخمی برجای گذاشت

آذر

مسئولان امنیتی طالبان در ولایت سمنگان می‌گویند که در پی واژگون شدن یک عراده موتر نوع فورتینر در شاهراه سمنگان-بغلان یک کودک جان باخته و شش نفر دیگر زخمی شده‌اند.

فرماندهی امنیه‌ی طالبان در سمنگان با نشر خبرنامه‌ای گفته است که این رویداد پس‌ازچاشت امروز (دوشنبه، ۳۰ میزان) در کوتل رباتک رخ داده است.

حشمت‌الله رحمانی، سخن‌گوی فرماندهی امنیه‌ی طالبان در سمنگان گفت که در این رویداد یک کودک خردسال جان باخته و شش نفر دیگر، به‌شمول زنان و کودکان زخمی شده‌اند.

به‌گفته‌ی رحمانی، زخمی‌های این رویداد در شفاخانه‌ی ولایتی سمنگان تحت مراقبت‌های صحی قرار دارند.

او دلیل این حادثه را سرعت زیاد گفته است.

بی‌احتیاطی رانندگان، خرابی‌ جاده‌ها و نبود علایم ترافیکی از عوامل عمده‌ی حوادث ترافیکی در کشور عنوان می‌شود.

از روزنامه‌نگاری مستقل حمایت کنید

محدودیت‌های گسترده بر رسانه‌ها و فضای عمومی در افغانستان، دسترسی شهروندان به اطلاعات مستقل را محدود کرده است. در چنین شرایطی، «اطلاعات روز» متعهدانه و مستقل به کار خود ادامه می‌دهد تا حقیقت قربانی خاموشی و فراموشی نشود.

ما وابسته به هیچ قدرتی نیستیم و تنها برای مردم می‌نویسیم.

مأموریت ما افشای فساد، بازتاب صدای سرکوب‌شدگان، تقویت پاسخگویی صاحبان قدرت، و پشتیبانی از چشم‌اندازی است که در آن همه شهروندان افغانستان از حقوق و آزادی‌های برابر برخوردار باشند و در صلح زندگی کنند.

خبرنگاران ما در شرایط دشوار و گاه خطرناک فعالیت می‌کنند تا گزارش‌های دقیق، منصفانه و مبتنی بر واقعیت منتشر شود و روایت‌های مردم به حاشیه رانده نشود. تداوم این کار، به حمایت مخاطبان و حامیان مستقل وابسته است.

هر کمک، فارغ از میزان آن، به ادامه روزنامه‌نگاری مستقل کمک می‌کند. اگر امکان کمک مالی ندارید، همرسانی این درخواست و تشویق دیگران به حمایت نیز سهمی مهم در تقویت این مسیر دارد.

در کنار حقیقت بایستید
از اطلاعات روز حمایت کنید

برای حمایت اینجا کلیک کنید
با دیگران به‌‌ اشتراک بگذارید
بدون دیدگاه