طالبان در تخار یک فعال اجتماعی را بازداشت کرده‌اند

اتاق خبر

منابع محلی در تخار می‌گویند که طالبان حامد قرلق، از فعالان اجتماعی این ولایت را بازداشت کرده‌اند.

به گفته‌ی منابع، این فعال اجتماعی حوالی ساعت ۳:۰۰ بعد از ظهر روز چهارشنبه (۲۳ عقرب) از ولسوالی «دشت‌قلعه»‌ی تخار بازداشت شده است.

منابع می‌‌گویند که او اکنون در آمریت مبارزه با تروریسم فرماندهی امنیه‌ی طالبان در تخار نگهداری می‌شود.

بر اساس اطلاعات منابع، طالبان این فعال اجتماعی را به‌د‌لیل جمع‌آوری کمک و بازسازی یک مکتب در ولسوالی دشت‌قلعه بازداشت کرده‌اند.

به گفته‌ی منابع، کار بازسازی این مکتب که قبلاً به دلیل نامعلوم آتش گرفته بود، با کمک‌های که آقای قرلق جمع‌آوری کرده، تقریبا کامل شده است.

مسئولان محلی طالبان در تخار تا اکنون در مورد بازداشت این فعال اجتماعی اظهارنظر نکرده‌اند.

طالبان از زمان تسلط دوباره بر افغانستان، بارها فعالان اجتماعی و مدنی را بازداشت و زندانی کرده‌اند.

از روزنامه‌نگاری مستقل حمایت کنید

محدودیت‌های گسترده بر رسانه‌ها و فضای عمومی در افغانستان، دسترسی شهروندان به اطلاعات مستقل را محدود کرده است. در چنین شرایطی، «اطلاعات روز» متعهدانه و مستقل به کار خود ادامه می‌دهد تا حقیقت قربانی خاموشی و فراموشی نشود.

ما وابسته به هیچ قدرتی نیستیم و تنها برای مردم می‌نویسیم.

مأموریت ما افشای فساد، بازتاب صدای سرکوب‌شدگان، تقویت پاسخگویی صاحبان قدرت، و پشتیبانی از چشم‌اندازی است که در آن همه شهروندان افغانستان از حقوق و آزادی‌های برابر برخوردار باشند و در صلح زندگی کنند.

خبرنگاران ما در شرایط دشوار و گاه خطرناک فعالیت می‌کنند تا گزارش‌های دقیق، منصفانه و مبتنی بر واقعیت منتشر شود و روایت‌های مردم به حاشیه رانده نشود. تداوم این کار، به حمایت مخاطبان و حامیان مستقل وابسته است.

هر کمک، فارغ از میزان آن، به ادامه روزنامه‌نگاری مستقل کمک می‌کند. اگر امکان کمک مالی ندارید، همرسانی این درخواست و تشویق دیگران به حمایت نیز سهمی مهم در تقویت این مسیر دارد.

در کنار حقیقت بایستید
از اطلاعات روز حمایت کنید

برای حمایت اینجا کلیک کنید
با دیگران به‌‌ اشتراک بگذارید
بدون دیدگاه