ایران و طالبان شماری از زندانیان را مبادله کردند

اتاق خبر

رسانه‌های ایرانی گزارش داده‌اند که آن کشور ۱۹۹ زندانی اهل افغانستان را در بدل تحویل‌دهی دو ایرانی زندانی در افغانستان، به طالبان تحویل داده است.

به گزارش ایرنا، مبادله‌ی این زندانیان میان دو طرف امروز (یک‌شنبه، ۷ ثور) در مرز میلک در شمال سیستان و بلوچستان انجام شده است.

این رسانه افزوده است که زندانیان اهل افغانستان در زندان‌های تهران، اصفهان و ایرانشهر آن کشور نگهداری می‌شدند.

ایرنا در مورد هویت دو ایرانی که در افغانستان زندانی بوده‌اند و محل نگهداری آنان، معلوماتی ارائه نکرده است.

ایران از زمان تسلط دوباره‌ی طالبان بر افغانستان، بارها زندانیان اهل افغانستان را به این گروه تحویل داده است.

از روزنامه‌نگاری مستقل حمایت کنید

محدودیت‌های گسترده بر رسانه‌ها و فضای عمومی در افغانستان، دسترسی شهروندان به اطلاعات مستقل را محدود کرده است. در چنین شرایطی، «اطلاعات روز» متعهدانه و مستقل به کار خود ادامه می‌دهد تا حقیقت قربانی خاموشی و فراموشی نشود.

ما وابسته به هیچ قدرتی نیستیم و تنها برای مردم می‌نویسیم.

مأموریت ما افشای فساد، بازتاب صدای سرکوب‌شدگان، تقویت پاسخگویی صاحبان قدرت، و پشتیبانی از چشم‌اندازی است که در آن همه شهروندان افغانستان از حقوق و آزادی‌های برابر برخوردار باشند و در صلح زندگی کنند.

خبرنگاران ما در شرایط دشوار و گاه خطرناک فعالیت می‌کنند تا گزارش‌های دقیق، منصفانه و مبتنی بر واقعیت منتشر شود و روایت‌های مردم به حاشیه رانده نشود. تداوم این کار، به حمایت مخاطبان و حامیان مستقل وابسته است.

هر کمک، فارغ از میزان آن، به ادامه روزنامه‌نگاری مستقل کمک می‌کند. اگر امکان کمک مالی ندارید، همرسانی این درخواست و تشویق دیگران به حمایت نیز سهمی مهم در تقویت این مسیر دارد.

در کنار حقیقت بایستید
از اطلاعات روز حمایت کنید

برای حمایت اینجا کلیک کنید
با دیگران به‌‌ اشتراک بگذارید
بدون دیدگاه