گفت‌وگوی نمایندگان ویژه پاکستان، چین و روسیه درباره‌ی افغانستان در دوحه

اتاق خبر
AmbassadorSadiq

محمد صادق، نماینده‌ی ویژه پاکستان برای افغانستان می‌گوید با شیائو یونگ، نماینده‌ی ویژه چین و ضمیر کابلوف، نماینده‌ی ویژه روسیه برای افغانستان در دوحه، پایتخت قطر دیدار و گفت‌وگو کرده است.

او امروز (دوشنبه، ۹ سرطان) در ایکس نوشته است که با سفیران این کشورها در کابل نیز دیدار و گفت‌وگو کرده است.

نماینده‌ی ویژه پاکستان گفته است که این دیدارها بازتاب‌دهنده‌ی «تعهد مشترک برای همکاری منطقه‌ای بیشتر در مورد افغانستان بود».

این دیدارها در حاشیه‌ی سومین نشست کارگروه ویژه مبارزه با مواد مخدر و دومین نشست کارگروه ویژه سکتور خصوصی افغانستان، که به میزبانی سازمان ملل متحد برگزار می‌شود، انجام شده است.

یک هیأت هفت‌نفره از ادارات مختلف طالبان نیز برای شرکت در این نشست‌ها به دوحه رفته است.

هنوز روشن نیست که در این نشست‌ها به‌جز نمایندگان ویژه کشورها و هیأت طالبان، چه کسانی دیگر شرکت می‌کنند.

شماری از چهره‌های سیاسی افغانستان اژ برگزاری این نشست‌ها بدون حضور زنان و اعضای جامعه‌ی مدنی افغانستان انتقاد کرده و آن را در راستای عادی‌سازی طالبان دانسته‌اند.

از روزنامه‌نگاری مستقل حمایت کنید

محدودیت‌های گسترده بر رسانه‌ها و فضای عمومی در افغانستان، دسترسی شهروندان به اطلاعات مستقل را محدود کرده است. در چنین شرایطی، «اطلاعات روز» متعهدانه و مستقل به کار خود ادامه می‌دهد تا حقیقت قربانی خاموشی و فراموشی نشود.

ما وابسته به هیچ قدرتی نیستیم و تنها برای مردم می‌نویسیم.

مأموریت ما افشای فساد، بازتاب صدای سرکوب‌شدگان، تقویت پاسخگویی صاحبان قدرت، و پشتیبانی از چشم‌اندازی است که در آن همه شهروندان افغانستان از حقوق و آزادی‌های برابر برخوردار باشند و در صلح زندگی کنند.

خبرنگاران ما در شرایط دشوار و گاه خطرناک فعالیت می‌کنند تا گزارش‌های دقیق، منصفانه و مبتنی بر واقعیت منتشر شود و روایت‌های مردم به حاشیه رانده نشود. تداوم این کار، به حمایت مخاطبان و حامیان مستقل وابسته است.

هر کمک، فارغ از میزان آن، به ادامه روزنامه‌نگاری مستقل کمک می‌کند. اگر امکان کمک مالی ندارید، همرسانی این درخواست و تشویق دیگران به حمایت نیز سهمی مهم در تقویت این مسیر دارد.

در کنار حقیقت بایستید
از اطلاعات روز حمایت کنید

برای حمایت اینجا کلیک کنید
با دیگران به‌‌ اشتراک بگذارید
بدون دیدگاه