از پرتاب 14 فیر راکت بالای شهر کابل جلوگیری شد

اطلاعات روز

اطلاعات روز: وزارت داخله خبر داده است که نیروهای استخباراتی پولیس 14 فیر مرمی راکت نوع BM 12 که از سوی تروریستان به هدف پرتاب بالای شهر کابل عیار شده بود، را کشف و خنثا کرده‌اند.
در خبرنامه‌ی این وزارت که روز یک‌شنبه، به نشر رسیده آمده است که این راکت‌ها در قریه شاه توب ولسوالی چهار آسیاب کابل به هدف شلیک بر شهر عیار شده بود.
هم‌چنان این وزارت از بازداشت ۹ تن به اتهام قاچاق اسلحه، سوء استفاده از صلاحیت‌های وظیفوی و رشوه ستانی در ولایت‌های نورستان و هرات و هم‌چنان جلوگیری از چندین رویداد تروریستی در ولایت‌های قندهار و ننگرهار خبر داده است.
خبرنامه افزوده است که هشت تن از مسیر شاهراه هرات در پیوند به اخاذی غیرقانونی بازداشت شده‌اند که از موتر‎ها در این مسیر به‌گونه‌ی غیرقانونی پول می‌گرفته‌اند.
یک تن در ولایت نورستان همرا با ۵ میل کلاشینکوف، یک میل پیکا و یک میل راکت انداز بازداشت شده است.
وزارت داخله هم‌چنان گفته که ۵ حلقه ماین ضد وسایط، ۲۵ کیلوگرام مواد انفجاری در مربوطات ولسوالی پنجوایی ولایت قندهار از سوی مأموران استخباراتی پولیس کشف و از بین برده شده است.

از روزنامه‌نگاری مستقل حمایت کنید

محدودیت‌های گسترده بر رسانه‌ها و فضای عمومی در افغانستان، دسترسی شهروندان به اطلاعات مستقل را محدود کرده است. در چنین شرایطی، «اطلاعات روز» متعهدانه و مستقل به کار خود ادامه می‌دهد تا حقیقت قربانی خاموشی و فراموشی نشود.

ما وابسته به هیچ قدرتی نیستیم و تنها برای مردم می‌نویسیم.

مأموریت ما افشای فساد، بازتاب صدای سرکوب‌شدگان، تقویت پاسخگویی صاحبان قدرت، و پشتیبانی از چشم‌اندازی است که در آن همه شهروندان افغانستان از حقوق و آزادی‌های برابر برخوردار باشند و در صلح زندگی کنند.

خبرنگاران ما در شرایط دشوار و گاه خطرناک فعالیت می‌کنند تا گزارش‌های دقیق، منصفانه و مبتنی بر واقعیت منتشر شود و روایت‌های مردم به حاشیه رانده نشود. تداوم این کار، به حمایت مخاطبان و حامیان مستقل وابسته است.

هر کمک، فارغ از میزان آن، به ادامه روزنامه‌نگاری مستقل کمک می‌کند. اگر امکان کمک مالی ندارید، همرسانی این درخواست و تشویق دیگران به حمایت نیز سهمی مهم در تقویت این مسیر دارد.

در کنار حقیقت بایستید
از اطلاعات روز حمایت کنید

برای حمایت اینجا کلیک کنید
با دیگران به‌‌ اشتراک بگذارید
بدون دیدگاه