ولسوال نام نهاد طالبان برای ولسوالی چهار دره قندوز بازداشت شد

اطلاعات روز

اطلاعات روز: وزرات داخله می‎گوید که ولسوال نام‌نهاد هراس‌افگنان طالب برای ولسوالی چهار دره ولایت قندوز از سوی نیروهای پولیس بازداشت شده است.
در خبرنامه‌ای که وزارت داخله روز یک‌شنبه منتشر کرده، آمده است که این فرد به نام سید محمد رضا عصر روز شنبه در یک عملیات ویژه نیروهای قطعات خاص پولیس ملی در منطقه نوآباد مرکز محمود راقی ولایت کاپیسا بازداشت شده است.
وزارت داخله گفته است که این فرمانده هراس‌افگنان طالب، در اکثر فعالیت‌های تروریستی در مربوطات ولسوالی چهار دره و سایر نقاط ولایت قندوز سهم فعال داشته است.

از روزنامه‌نگاری مستقل حمایت کنید

محدودیت‌های گسترده بر رسانه‌ها و فضای عمومی در افغانستان، دسترسی شهروندان به اطلاعات مستقل را محدود کرده است. در چنین شرایطی، «اطلاعات روز» متعهدانه و مستقل به کار خود ادامه می‌دهد تا حقیقت قربانی خاموشی و فراموشی نشود.

ما وابسته به هیچ قدرتی نیستیم و تنها برای مردم می‌نویسیم.

مأموریت ما افشای فساد، بازتاب صدای سرکوب‌شدگان، تقویت پاسخگویی صاحبان قدرت، و پشتیبانی از چشم‌اندازی است که در آن همه شهروندان افغانستان از حقوق و آزادی‌های برابر برخوردار باشند و در صلح زندگی کنند.

خبرنگاران ما در شرایط دشوار و گاه خطرناک فعالیت می‌کنند تا گزارش‌های دقیق، منصفانه و مبتنی بر واقعیت منتشر شود و روایت‌های مردم به حاشیه رانده نشود. تداوم این کار، به حمایت مخاطبان و حامیان مستقل وابسته است.

هر کمک، فارغ از میزان آن، به ادامه روزنامه‌نگاری مستقل کمک می‌کند. اگر امکان کمک مالی ندارید، همرسانی این درخواست و تشویق دیگران به حمایت نیز سهمی مهم در تقویت این مسیر دارد.

در کنار حقیقت بایستید
از اطلاعات روز حمایت کنید

برای حمایت اینجا کلیک کنید
با دیگران به‌‌ اشتراک بگذارید
بدون دیدگاه