ترامپ: دیروز ۱۹ میلیون بشکه نفت از تنگه‌ی هرمز خارج شد

اطلاعات روز
Photo: The White House

دونالد ترامپ، رییس‌جمهور امریکا می‌گوید که دیروز (دوشنبه، ۱ سرطان) ۱۹ میلیون بشکه نفت از تنگه‌ی هرمز خارج شده است.

ترامپ با نشر پستی در تروث‌سوشیال، خروج این مقدار نفت از تنگه‌ی هرمز را به‌عنوان «رکورد تمام دوران‌ها» توصیف کرده است.

او افزوده است: «قیمت نفت در حال کاهش است و جهان مکانی بسیار امن‌تر است.»

ایران پس از امضای تفاهم‌نامه‌ی پایان جنگ با امریکا، تنگه‌ی هرمز را به‌روی تردد کشتی‌های تجاری و نفتکش‌ها باز کرد و متعهد شده است که طی ۳۰ روز ماین‌های کارگذاری‌شده در این آبراه را پاکسازی کند.

تنگه‌ی هرمز در پی آغاز حملات امریکا و اسرائیل به ایران، از سوی سپاه پاسداران مسدود شد و به یکی از اهرم‌های فشار برای تهران در این جنگ تبدیل شده بود.

در پی بسته شدن تنگه‌ی هرمز، قیمت نفت در سراسر جهان افزایش چشم‌گیر یافت و سازمان بین‌المللی انرژی، از بحران سوخت در جهان هشدار داد.

از روزنامه‌نگاری مستقل حمایت کنید

محدودیت‌های گسترده بر رسانه‌ها و فضای عمومی در افغانستان، دسترسی شهروندان به اطلاعات مستقل را محدود کرده است. در چنین شرایطی، «اطلاعات روز» متعهدانه و مستقل به کار خود ادامه می‌دهد تا حقیقت قربانی خاموشی و فراموشی نشود.

ما وابسته به هیچ قدرتی نیستیم و تنها برای مردم می‌نویسیم.

مأموریت ما افشای فساد، بازتاب صدای سرکوب‌شدگان، تقویت پاسخگویی صاحبان قدرت، و پشتیبانی از چشم‌اندازی است که در آن همه شهروندان افغانستان از حقوق و آزادی‌های برابر برخوردار باشند و در صلح زندگی کنند.

خبرنگاران ما در شرایط دشوار و گاه خطرناک فعالیت می‌کنند تا گزارش‌های دقیق، منصفانه و مبتنی بر واقعیت منتشر شود و روایت‌های مردم به حاشیه رانده نشود. تداوم این کار، به حمایت مخاطبان و حامیان مستقل وابسته است.

هر کمک، فارغ از میزان آن، به ادامه روزنامه‌نگاری مستقل کمک می‌کند. اگر امکان کمک مالی ندارید، همرسانی این درخواست و تشویق دیگران به حمایت نیز سهمی مهم در تقویت این مسیر دارد.

در کنار حقیقت بایستید
از اطلاعات روز حمایت کنید

برای حمایت اینجا کلیک کنید
با دیگران به‌‌ اشتراک بگذارید
بدون دیدگاه