میرزا اولنگ در ولایت سرپل به دست طالبان سقوط کرد

اطلاعات روز

اطلاعات روز: مقام‌های محلی ولایت سرپل می‌گویند که منطقه‌ی میرزا اولنگ از مربوطات ولسوالی صیاد، ساعت یک و بیست‌ دقیقه‌ی نیمه‌شب گذشته به دست طالبان سقوط کرد.
حاجی مهدوی، از فرماندهان نیروهای خیزش مردمی در گفت‌وگو به اطلاعات روز گفت که طالبان با نیروهای بیش‌ از 500 تن، از دو روز به این طرف حمله‌های منسجم و گسترده‌یی را در این منطقه آغاز کرده بودند و ساعت یک‌و‌نیم دیشب توانستند که این منطقه را سقوط بدهند.
او گفت که از تلفات این حمله‌ها آمار دقیق در دست نیست، اما خبرهای تایید ناشده می‌رساند که 25 تن از باشندگان محل و نیروهای خیزش مردمی از سوی گروه طالبان تیرباران شدند.
منابع محلی می‌گویند که نزدیک به 150 فامیل در این منطقه در جریان درگیری نیروهای امنیتی با گروه طالبان، گیر مانده‌اند.
آقای مهدوی منطقه‌ی «میرزا اولنگ» را کلید ولایت‌های سرپل و جوزجان عنوان کرد و گفت که بعد از سقوط میرزا‌ اولنگ و دیگر منطقه‌های سرپل، 80 درصد احتمال دارد که این ولایت سقوط کند.
در مورد بازپس گیری این منطقه هنوز اقدام عملی صورت نگرفته است.
ذبیح الله امانی، سخنگوی والی سرپل، نیز در صحبت به رسانه‌ها گفته است که میرزا اولنگ منطقه ‌استراتژیک و مهمی است که بخشی از ولسوالی صیاد این ولایت است و با مرکز ولایت؛ شهر سرپل بیست کیلومتر فاصله دارد.
سقوط این منطقه در حالی صورت می‌گیرد که در سه هفته‌ی گذشته، دو ولسوالی دیگر در ولایت‌های غور و فاریاب نیز به دست طالبان سقوط کرده بودند.

از روزنامه‌نگاری مستقل حمایت کنید

محدودیت‌های گسترده بر رسانه‌ها و فضای عمومی در افغانستان، دسترسی شهروندان به اطلاعات مستقل را محدود کرده است. در چنین شرایطی، «اطلاعات روز» متعهدانه و مستقل به کار خود ادامه می‌دهد تا حقیقت قربانی خاموشی و فراموشی نشود.

ما وابسته به هیچ قدرتی نیستیم و تنها برای مردم می‌نویسیم.

مأموریت ما افشای فساد، بازتاب صدای سرکوب‌شدگان، تقویت پاسخگویی صاحبان قدرت، و پشتیبانی از چشم‌اندازی است که در آن همه شهروندان افغانستان از حقوق و آزادی‌های برابر برخوردار باشند و در صلح زندگی کنند.

خبرنگاران ما در شرایط دشوار و گاه خطرناک فعالیت می‌کنند تا گزارش‌های دقیق، منصفانه و مبتنی بر واقعیت منتشر شود و روایت‌های مردم به حاشیه رانده نشود. تداوم این کار، به حمایت مخاطبان و حامیان مستقل وابسته است.

هر کمک، فارغ از میزان آن، به ادامه روزنامه‌نگاری مستقل کمک می‌کند. اگر امکان کمک مالی ندارید، همرسانی این درخواست و تشویق دیگران به حمایت نیز سهمی مهم در تقویت این مسیر دارد.

در کنار حقیقت بایستید
از اطلاعات روز حمایت کنید

برای حمایت اینجا کلیک کنید
با دیگران به‌‌ اشتراک بگذارید
بدون دیدگاه