34 کارمند کمیسیون انتخابات از کمین مهاجمان نجات یافتند

اطلاعات روز

اطلاعات روز: مقام‌های محلی در ولایت فاریاب دیروز تأیید کردند که 34 کارمند کمیسیون مستقل انتخابات در این ولایت در کمین طالبان قرار دارند. پس از آن نیروهای امنیتی کشور در یک عملیات ویژه تمام کارمندان کمیسیون انتخابات را از کمین طالبان نجات دادند.
هم‌چنان داکتر نقیب‌الله فایق، نماینده‌ی مردم فاریاب در مجلس نمایندگان به روز‌نامه‌ی اطلاعات روز گفت، طالبان 34 کارمند کمیسیون انتخابات، به‌شمول 14 زن و چندين مأمور امنيتی در 12 کیلومتری شهر میمنه، مرکز ولایت فاریاب، محاصره کرده بودند. به گفته‌ی او، این افراد‌ به ولسوالی خواجه ناموسی فاریات رفته بودند و در برگشت در منطقه‌ای موسوم به ينگی‌قلعه در کمین گیر مانده بودند.
این عضو مجلس تأکید کرد که پولیس و اردوی ملی برای رهایی افراد یاد شده اقدام کردند و طالبان مسلح‌ را از منطقه متواری کردند. او افزود که سربازان اردوی ملی با پنج تانک این افراد را به مرکز ولایت فاریاب انتقال داده‌اند. فاریاب در شمال کشور از ولایت‌های ناامن است که گروه طالبان در مرکز و برخی ولسوالی‌های این ولایت فعالیت دارند.

از روزنامه‌نگاری مستقل حمایت کنید

محدودیت‌های گسترده بر رسانه‌ها و فضای عمومی در افغانستان، دسترسی شهروندان به اطلاعات مستقل را محدود کرده است. در چنین شرایطی، «اطلاعات روز» متعهدانه و مستقل به کار خود ادامه می‌دهد تا حقیقت قربانی خاموشی و فراموشی نشود.

ما وابسته به هیچ قدرتی نیستیم و تنها برای مردم می‌نویسیم.

مأموریت ما افشای فساد، بازتاب صدای سرکوب‌شدگان، تقویت پاسخگویی صاحبان قدرت، و پشتیبانی از چشم‌اندازی است که در آن همه شهروندان افغانستان از حقوق و آزادی‌های برابر برخوردار باشند و در صلح زندگی کنند.

خبرنگاران ما در شرایط دشوار و گاه خطرناک فعالیت می‌کنند تا گزارش‌های دقیق، منصفانه و مبتنی بر واقعیت منتشر شود و روایت‌های مردم به حاشیه رانده نشود. تداوم این کار، به حمایت مخاطبان و حامیان مستقل وابسته است.

هر کمک، فارغ از میزان آن، به ادامه روزنامه‌نگاری مستقل کمک می‌کند. اگر امکان کمک مالی ندارید، همرسانی این درخواست و تشویق دیگران به حمایت نیز سهمی مهم در تقویت این مسیر دارد.

در کنار حقیقت بایستید
از اطلاعات روز حمایت کنید

برای حمایت اینجا کلیک کنید
با دیگران به‌‌ اشتراک بگذارید
بدون دیدگاه