د بغلان نهرین ولسوالۍ د ډبرو سکرو کان کې درې کارګران مړه شوي

اطلاعات روز: د بغلان ولايت په نهرين ولسوالۍ کې ځایي سرچينې وايي، په دې ولسوالۍ کې د ډبرو سکرو د کان درې کارکوونکي د ګاز نیونې له امله مړه شوي دي.

يوې ځایي سرچينې اطلاعات روز ته وويل، چې دغه کارګران د همدې ځاى اوسېدونکي وو او تېره ورځ (يکشنبه، ۹ د زمري) ماسپښين مهال د «چنارک» د ډبرو سکرو کان کې ګازو نیولي دي.

تر دې وړاندې هم د بغلان د ډبرو سکرو په کان او نورو ولایتونو کې د ورته پیښو له امله کارګران قرباني شوي دي.

د داسې پيښو اصلي لامل د کانونو غير معياري استخراج بلل شوى دى.

از روزنامه‌نگاری مستقل حمایت کنید

محدودیت‌های گسترده بر رسانه‌ها و فضای عمومی در افغانستان، دسترسی شهروندان به اطلاعات مستقل را محدود کرده است. در چنین شرایطی، «اطلاعات روز» متعهدانه و مستقل به کار خود ادامه می‌دهد تا حقیقت قربانی خاموشی و فراموشی نشود.

ما وابسته به هیچ قدرتی نیستیم و تنها برای مردم می‌نویسیم.

مأموریت ما افشای فساد، بازتاب صدای سرکوب‌شدگان، تقویت پاسخگویی صاحبان قدرت، و پشتیبانی از چشم‌اندازی است که در آن همه شهروندان افغانستان از حقوق و آزادی‌های برابر برخوردار باشند و در صلح زندگی کنند.

خبرنگاران ما در شرایط دشوار و گاه خطرناک فعالیت می‌کنند تا گزارش‌های دقیق، منصفانه و مبتنی بر واقعیت منتشر شود و روایت‌های مردم به حاشیه رانده نشود. تداوم این کار، به حمایت مخاطبان و حامیان مستقل وابسته است.

هر کمک، فارغ از میزان آن، به ادامه روزنامه‌نگاری مستقل کمک می‌کند. اگر امکان کمک مالی ندارید، همرسانی این درخواست و تشویق دیگران به حمایت نیز سهمی مهم در تقویت این مسیر دارد.

در کنار حقیقت بایستید
از اطلاعات روز حمایت کنید

برای حمایت اینجا کلیک کنید
دا مقاله شریکه کړئ
بدون دیدگاه