ننګرهار کې یوه سړي خپله مېرمن په ډزو وژلې ده

په ننګرهار کې د طالبانو د امنیې قوماندانۍ وايي، یوه سړي د دغه ولایت په مرکز جلال‌اباد ښار کې خپله مېرمن د خپل کور مخې ته په ډزو وژلې ده.

د طالبانو امنیې قوماندانۍ ویلي، دغه پېښه نن (شنبه، د لړم ۱۶مه) د جلال‌اباد ښار د درېیمې امنیتي حوزې په اړونده سیمه کې رامنځته شوې ده.

د یادې قوماندانۍ په وینا، دغه سړي د خپلې مېرمنې تر وژلو وروسته له سیمې تښتېدلی او د هغه د نیولو هڅې پیل شوې دي.

د طالبانو امنیې قوماندانۍ زیاته کړې، چې د دغه قتل لامل او انګېزه تر اوسه نه ده معلومه شوې.

د طالبانو له بیا واکمنېدو راهیسې د هېواد په بېلابېلو سیمو کې د ښځو د وژنې پېښې په څرګند ډول زیاتې شوې دي.

د دغو وژنو ځینې یې د ښځو پر وړاندې د کورني تاوتریخوالي پایله بلل کېږي.

از روزنامه‌نگاری مستقل حمایت کنید

محدودیت‌های گسترده بر رسانه‌ها و فضای عمومی در افغانستان، دسترسی شهروندان به اطلاعات مستقل را محدود کرده است. در چنین شرایطی، «اطلاعات روز» متعهدانه و مستقل به کار خود ادامه می‌دهد تا حقیقت قربانی خاموشی و فراموشی نشود.

ما وابسته به هیچ قدرتی نیستیم و تنها برای مردم می‌نویسیم.

مأموریت ما افشای فساد، بازتاب صدای سرکوب‌شدگان، تقویت پاسخگویی صاحبان قدرت، و پشتیبانی از چشم‌اندازی است که در آن همه شهروندان افغانستان از حقوق و آزادی‌های برابر برخوردار باشند و در صلح زندگی کنند.

خبرنگاران ما در شرایط دشوار و گاه خطرناک فعالیت می‌کنند تا گزارش‌های دقیق، منصفانه و مبتنی بر واقعیت منتشر شود و روایت‌های مردم به حاشیه رانده نشود. تداوم این کار، به حمایت مخاطبان و حامیان مستقل وابسته است.

هر کمک، فارغ از میزان آن، به ادامه روزنامه‌نگاری مستقل کمک می‌کند. اگر امکان کمک مالی ندارید، همرسانی این درخواست و تشویق دیگران به حمایت نیز سهمی مهم در تقویت این مسیر دارد.

در کنار حقیقت بایستید
از اطلاعات روز حمایت کنید

برای حمایت اینجا کلیک کنید
دا مقاله شریکه کړئ
څرگندونې نشته