۳۳ مریض جدید «کووید۱۹» در پنج ولایت کشور شناسایی شدند

اطلاعات روز

اطلاعات روز: وزارت صحت عامه‌ی کشور اعلام کرد که در بیست‌وچهار ساعت گذشته، ۲۰۷ نمونه‌ی مشکوک به ویروس کرونا در لابراتوارهای این وزارت تست شده که نتایج آزمایش ۳۳ مورد آن مثبت تشخیص شده است.

این تعداد مریضان کووید19 در ولایت‌های هرات، تخار، بادغیس، قندوز و غور شناسایی شده‌اند. به این ترتیب، شمار مبتلایان به ویروس کرونا در کشور به ۳۷ هزار و ۸۹۴ نفر افزایش یافته است.

براساس معلومات وزارت صحت عامه، در بیست‌وچهار ساعت گذشته، ۳۳۵ فرد مبتلا به کرونا بهبود یافته‌اند. تا کنون ۲۷ هزار و ۹۹۰ فرد مبتلا به کرونا بهبود یافته‌اند.

همچنان در بیست‌وچهار ساعت گذشته هیچ فرد مبتلا به کرونا فوت نکرد و شمار فوتی‌های ناشی از کرونا تا کنون به یک‌هزار و ۳۸۵ نفر رسیده است.

از روزنامه‌نگاری مستقل حمایت کنید

محدودیت‌های گسترده بر رسانه‌ها و فضای عمومی در افغانستان، دسترسی شهروندان به اطلاعات مستقل را محدود کرده است. در چنین شرایطی، «اطلاعات روز» متعهدانه و مستقل به کار خود ادامه می‌دهد تا حقیقت قربانی خاموشی و فراموشی نشود.

ما وابسته به هیچ قدرتی نیستیم و تنها برای مردم می‌نویسیم.

مأموریت ما افشای فساد، بازتاب صدای سرکوب‌شدگان، تقویت پاسخگویی صاحبان قدرت، و پشتیبانی از چشم‌اندازی است که در آن همه شهروندان افغانستان از حقوق و آزادی‌های برابر برخوردار باشند و در صلح زندگی کنند.

خبرنگاران ما در شرایط دشوار و گاه خطرناک فعالیت می‌کنند تا گزارش‌های دقیق، منصفانه و مبتنی بر واقعیت منتشر شود و روایت‌های مردم به حاشیه رانده نشود. تداوم این کار، به حمایت مخاطبان و حامیان مستقل وابسته است.

هر کمک، فارغ از میزان آن، به ادامه روزنامه‌نگاری مستقل کمک می‌کند. اگر امکان کمک مالی ندارید، همرسانی این درخواست و تشویق دیگران به حمایت نیز سهمی مهم در تقویت این مسیر دارد.

در کنار حقیقت بایستید
از اطلاعات روز حمایت کنید

برای حمایت اینجا کلیک کنید
با دیگران به‌‌ اشتراک بگذارید
بدون دیدگاه