حمله‌ی طالبان در دایکندی؛ هفت غیرنظامی و دو نظامی کشته شدند

جلیل رونق
جلیل رونق
جلیل رونق دانش‌آموخته‌ی رشته‌ی خبرنگاری دانشگاه کابل است. او از ماه نوامبر ۲۰۱۸ به‌عنوان خبرنگار و گزارشگر در روزنامه اطلاعات روز کار می‌کند.
عکس: شبکه‌های اجتماعی

منابع محلی در ولایت دایکندی تأیید می‌کنند که در نتیجه‌ی حمله‌ی جنگ‌جویان گروه طالبان در ولسوالی پاتوی این ولایت، هفت غیرنظامی و دو سرباز قطعه‌ی مفرزه‌ی امنیت ملی کشته شده‌اند.

نورالله احمدی، معاون ولسوال پاتو به روزنامه اطلاعات روز گفت که طالبان این حمله‌ی‌شان را حوالی ساعت ۴:۰۰ بامداد امروز (پنج‌شنبه، ۳۰ دلو) در روستای «اسپرمی» این ولسوالی راه‌اندازی کرده بودند.

آقای احمدی افزود که در جریان درگیری در این حمله‌ی طالبان، ۱۱ نفر دیگر به‌شمول هشت عضو نیروهای قطعه‌ی مفرزه‌ی امنیت ملی و سه غیرنظامی زخمی شده‌اند.

او همچنان تأکید کرد که حدود ۱۰۰ فامیل نیز از روستای اسپرمی به روستای «پای قول» ولسوالی پاتو در پی این حمله‌ی طالبان بی‌جا شده‌اند. نورالله احمدی همچنان گفت که جنگ‌جویان این گروه مواشی‌ها و اسباب مردم را نیز به «غارت» برده‌اند.

از سویی هم، او افزود که جنگ‌جویان طالبان پس از دو ساعت درگیری از ساحه عقب‌نشینی کرده و هم‌اکنون روستای اسپرمی در کنترل نیروهای دولتی است.

معاون ولسوالی پاتو اما تأکید کرد: «این خطر هنوزهم وجود دارد که طالبان حملاتی را بر ساحه‌ی اسپرمی و سایر نقاط مرزی ره‌اندازی کنند.»

گروه طالبان هنوز در این مورد چیزی نگفته است.

ولایت دایکندی در مرکز کشور از ولایت‌های امن به حساب می‌آید، اما ولسوالی‌های پاتو و کجران در این ولایت به‌دلیل هم‌مرزبودن با ولایت‌های هلمند و ارزگان ناامن می‌باشد. در بخش‌هایی از این ولسوالی‌‌ها جنگ‌جویان طالبان حضور و فعالیت دارند.

با دیگران به‌‌ اشتراک بگذارید
بدون دیدگاه