سرور دانش: طرح امنیتی برای غرب کابل رد نشده است

ابوذر ملک‌نژاد
ابوذر ملک‌نژاد
ابوذر ملک نژاد متولد 1373 خورشیدی است. او در دانشگاه کابل خبرنگاری خوانده است. از چهار سال به این طرف فعالیتش را در حوزه‌ی کار رسانه‌یی...
عکس: آرشیف

سرور دانش، معاون دوم ریاست‌جمهوری می‌گوید که طرح امنیتی برای غرب کابل که در مشورت نزدیک با مردم تهیه شده بود، رد نشده و اکنون تحت بررسی و کارشناسی قرار دارد.

دفتر مطبوعاتی آقای دانش امروز (جمعه، ۱۴ جوزا) در اعلامیه‌ای گفته است که این طرح پیوسته تعقیب و مشورت‌ها با مردم، شورای علما و دیگر نهادهای مردمی ادامه می‌یابد.

در این اعلامیه آمده است که نهادهای امنیتی یا طرح ارائه‌شده از سوی نهادهای مردمی را بپذیرند و یا خود طرح مناسبی را تهیه و با کمک مردم تطبیق کنند.

طبق این اعلامیه، تمام اقشار جامعه حاضر به هر نوع همکاری با نهادهای امنیتی هستند.

در اعلامیه به نقل از سرور دانش آمده است که مردم غرب کابل هم برای دفاع از جمهوریت و نظام آمادگی دارند و همواره از آن دفاع و حمایت کرده‌اند و هم می‌توانند در مقابل گروه‌های تروریستی و «مزدور بیگانه» مقاومت کرده و با تأمین امنیت مناطق‌شان از خود دفاع کنند.

از سوی هم، آقای دانش گفته است که نهادهای امنیتی و کسانی که در حکومت به‌طور مستقیم مسئولیت تأمین امینت را بر عهده دارند، مکلفند که در قبال حوادث مکرر «کشتار و نسل‌کشی» در غرب کابل هرچه سریع‌تر اقدام کرده و به مردم پاسخگو باشند.

دانش تأکید کرده است: «تنها در سه حوزه (۶ و ۱۳ و ۱۸) کابل، یک‌میلیون و شش‌صد هزار انسان، در معرض تهدید سازمان‌یافته هستند و هر روز قربانی می‌دهند.»

این درحالی است که به دنبال حمله‌ی مرگبار تروریستی بر مکتب سیدالشهدا در غرب کابل، رییس‌جمهور غنی به سرور دانش، معاون دوم خود هدایت داد تا در مشورت نزدیک با مردم، طرحی را برای تأمین امنیت غرب کابل تهیه و به ریاست‌جمهوری بفرستد.

سرور دانش در پنجم جوزا در دیدار با شماری از ساکنان ولایت دایکندی گفته بود که طرح‌هایی برای تأمین امنیت مناطق مرکزی و غرب کابل را در مشورت نزدیک با مردم تهیه و به رییس‌جمهور غنی فرستاده است.

صبح امروز محمد محقق، مشاور ارشد رییس‌جمهور غنی در صفحه‌ی رسمی فیسبوک خود از رد طرح امنیتی برای غرب کابل خبر داد و آن‌را پرسش‌برانگیز خواند.

آقای محقق نوشته بود که حوادث جنایت‌کارانه در دشت برچی کابل که همه روزه توسط انفجار در موترهای غیرنظامیان انجام می‌شود، دشمنی با مردم و برخورد خشونت‌آمیز قومی از سوی دشمنان مردم است.

با این حال، دفتر مطبوعاتی آقای دانش تأکید کرده است: «مردم افغانستان برخلاف یک عده افراد ماجراجو و فرصت‌طلب که تنها دنبال منافع شخصی و رقابت‌های منفی خود هستند، واقعیت‌ها و مشکلات را می‌دانند و منطق را می‌پذیرند.»

از روزنامه‌نگاری مستقل حمایت کنید

محدودیت‌های گسترده بر رسانه‌ها و فضای عمومی در افغانستان، دسترسی شهروندان به اطلاعات مستقل را محدود کرده است. در چنین شرایطی، «اطلاعات روز» متعهدانه و مستقل به کار خود ادامه می‌دهد تا حقیقت قربانی خاموشی و فراموشی نشود.

ما وابسته به هیچ قدرتی نیستیم و تنها برای مردم می‌نویسیم.

مأموریت ما افشای فساد، بازتاب صدای سرکوب‌شدگان، تقویت پاسخگویی صاحبان قدرت، و پشتیبانی از چشم‌اندازی است که در آن همه شهروندان افغانستان از حقوق و آزادی‌های برابر برخوردار باشند و در صلح زندگی کنند.

خبرنگاران ما در شرایط دشوار و گاه خطرناک فعالیت می‌کنند تا گزارش‌های دقیق، منصفانه و مبتنی بر واقعیت منتشر شود و روایت‌های مردم به حاشیه رانده نشود. تداوم این کار، به حمایت مخاطبان و حامیان مستقل وابسته است.

هر کمک، فارغ از میزان آن، به ادامه روزنامه‌نگاری مستقل کمک می‌کند. اگر امکان کمک مالی ندارید، همرسانی این درخواست و تشویق دیگران به حمایت نیز سهمی مهم در تقویت این مسیر دارد.

در کنار حقیقت بایستید
از اطلاعات روز حمایت کنید

برای حمایت اینجا کلیک کنید
با دیگران به‌‌ اشتراک بگذارید
بدون دیدگاه