یک عراده موتر با هشت سرنشین از باشندگان دایکندی در دریای هلمند غرق شد

اطلاعات روز

مسئولان محلی طالبان در ولسوالی گیزاب ولایت دایکندی می‌گویند که یک عراده موتر نوع فلانکوچ با هشت سرنشین در دریای هلمند غرق شده است.

این حادثه حوالی ساعت ۴:۰۰ بعد از ظهر امروز (پنج‌شنبه، ۱۶ جدی) در ساحه‌ی «کندوگگ» ولسوالی گیزاب هنگامی رخ داده که این موتر از جاده منحرف شده است.

سرنشینان این موتر شامل چهار زن، دو مرد و دو کودک از باشندگان روستای «سهور» ولسوالی پاتوی دایکندی بوده‌اند.

آغا میوند، قوماندان امنیه طالبان در ولسوالی گیزاب به روزنامه اطلاعات روز گفت که عملیات جستجو جهت پیداکردن افراد ناپدیدشده از سوی نیروهای امنیتی به کمک مردم محل آغاز شده است.

به‌گفته‌ی او، تا کنون توانسته‌اند جسد یک زن را از آب بیرون بکشند. او دلیل وقوع این حادثه را خرابی و خامه بودن جاده عنوان کرد.

اخیرا بیشتر ولایات کشور شاهد بارش برف و باران بوده و این امر سبب خرابی جاده‌های خامه نیز شده است.

از روزنامه‌نگاری مستقل حمایت کنید

محدودیت‌های گسترده بر رسانه‌ها و فضای عمومی در افغانستان، دسترسی شهروندان به اطلاعات مستقل را محدود کرده است. در چنین شرایطی، «اطلاعات روز» متعهدانه و مستقل به کار خود ادامه می‌دهد تا حقیقت قربانی خاموشی و فراموشی نشود.

ما وابسته به هیچ قدرتی نیستیم و تنها برای مردم می‌نویسیم.

مأموریت ما افشای فساد، بازتاب صدای سرکوب‌شدگان، تقویت پاسخگویی صاحبان قدرت، و پشتیبانی از چشم‌اندازی است که در آن همه شهروندان افغانستان از حقوق و آزادی‌های برابر برخوردار باشند و در صلح زندگی کنند.

خبرنگاران ما در شرایط دشوار و گاه خطرناک فعالیت می‌کنند تا گزارش‌های دقیق، منصفانه و مبتنی بر واقعیت منتشر شود و روایت‌های مردم به حاشیه رانده نشود. تداوم این کار، به حمایت مخاطبان و حامیان مستقل وابسته است.

هر کمک، فارغ از میزان آن، به ادامه روزنامه‌نگاری مستقل کمک می‌کند. اگر امکان کمک مالی ندارید، همرسانی این درخواست و تشویق دیگران به حمایت نیز سهمی مهم در تقویت این مسیر دارد.

در کنار حقیقت بایستید
از اطلاعات روز حمایت کنید

برای حمایت اینجا کلیک کنید
با دیگران به‌‌ اشتراک بگذارید
بدون دیدگاه