یک کودک در قندهار  در پی سقوط به داخل چاه جان باخت

اطلاعات روز

منابع در ولایت قندهار می‌گویند، یک کودک در ولسوالی اسپین‌بولدک این ولایت پس از سقوط به داخل یک چاه عمیق، جان باخته است.

این کودک امروز (یک‌شنبه، ۱۵ حوت) توسط شهرداری قندهار از چاه بیرون کشیده شده است. عمق این چاه ۷۰ متر گفته شده است.

زمری سرگند، مسئول روابط عمومی شهرداری قندهار می‌گوید که صبح امروز از سقوط کودک به داخل چاه به ماموران شهرداری سپین‌بولدک  اطلاع داده شده و ماموران شهرداری برای نجات او به منطقه رسیده‌اند؛ اما کودک در داخل چاه جان باخته بود.

به گفته‌ی او، به مسئولان شهرداری به موقع اطلاعات داده نشده است. گفته می‌شود که کودک قربانی یک طفل دختر بوده است. اخیرا در دو حادثه مشابه در ولایت‌های زابل و هلمند نیز دو کودک بر اثر سقوط به داخل چاه جان باخته‌اند.

از روزنامه‌نگاری مستقل حمایت کنید

محدودیت‌های گسترده بر رسانه‌ها و فضای عمومی در افغانستان، دسترسی شهروندان به اطلاعات مستقل را محدود کرده است. در چنین شرایطی، «اطلاعات روز» متعهدانه و مستقل به کار خود ادامه می‌دهد تا حقیقت قربانی خاموشی و فراموشی نشود.

ما وابسته به هیچ قدرتی نیستیم و تنها برای مردم می‌نویسیم.

مأموریت ما افشای فساد، بازتاب صدای سرکوب‌شدگان، تقویت پاسخگویی صاحبان قدرت، و پشتیبانی از چشم‌اندازی است که در آن همه شهروندان افغانستان از حقوق و آزادی‌های برابر برخوردار باشند و در صلح زندگی کنند.

خبرنگاران ما در شرایط دشوار و گاه خطرناک فعالیت می‌کنند تا گزارش‌های دقیق، منصفانه و مبتنی بر واقعیت منتشر شود و روایت‌های مردم به حاشیه رانده نشود. تداوم این کار، به حمایت مخاطبان و حامیان مستقل وابسته است.

هر کمک، فارغ از میزان آن، به ادامه روزنامه‌نگاری مستقل کمک می‌کند. اگر امکان کمک مالی ندارید، همرسانی این درخواست و تشویق دیگران به حمایت نیز سهمی مهم در تقویت این مسیر دارد.

در کنار حقیقت بایستید
از اطلاعات روز حمایت کنید

برای حمایت اینجا کلیک کنید
با دیگران به‌‌ اشتراک بگذارید
بدون دیدگاه