انفجارهای غرب کابل؛ انتقال ۳۳ کشته و زخمی به‌ دو شفاخانه

اطلاعات روز
عکس: شبکه‌های اجتماعی

براساس آمارها، از انفجارهای امروز در غرب شهر کابل تنها به دو شفاخانه، ۳۳ کشته و زخمی انتقال داده شده‌اند.

براساس فهرستی که از شفاخانه‌ی محمدعلی جناح کابل در اختیار اطلاعات روز قرار گرفته، به این مرکز صحی ۲۲ کشته و زخمی انتقال داده شده‌اند. در این فهرست، شمار دقیق کشته‌ها و زخمی‌ها تفکیک نشده است.

در این فهرست هویت برخی از قربانیان ذکر شده؛ اما برخی دیگر مجهول‌الهویت نوشته شده است.

شفاخانه‌ی ایمرجنسی کابل نیز می‌گوید که از انفجارهای امروز (سه‌شنبه، ۳۰ حمل) یک کشته و ۱۰ زخمی به این شفاخانه منتقل شده‌اند. ایمرجنسی می‌گوید که قربانیان بین ۱۶ تا ۱۹ سال سن دارند.

کشته و زخمی انفجارهای امروز کابل به سایر شفاخانه‌های خصوصی منطقه دشت برچی نیز انتقال داده شده‌اند که آماری از آنها در دست نیست.

در همین حال، خالد زدران، سخن‌گوی فرماندهی امنیه‌ی طالبان در کابل می‌گوید که براساس آمار ابتدایی در این انفجارها شش نفر کشته و ۱۱ نفر زخمی شده‌اند.

منابع اما پیشتر از کشته‌شدن دست کم ۲۰ تا ۲۵ دانش‌آموز در تنها انفجار اولی در مقابل مکتب «عبدالرحیم شهید» خبر داده بودند.

صبح امروز دو انفجار در مقابل مکتب «عبدالرحیم شهید» و یک انفجار در مرکز آموزشی ممتاز رخ داده است.

سخن‌گوی پولیس طالبان در کابل درباره‌ی نوعیت انفجارها چیزی نگفته و افزوده است که تحقیقات در این زمینه جریان دارد.

یک منبع در مکتب «عبدالرحیم شهید» گفت انفجارهایی که دانش‌آموزان این مکتب را هدف قرار داده، ناشی از حملات انتحاری بوده است.

گفتنی است که نیروهای طالبان در غرب کابل مانع پوشش رسانه‌ای این انفجارها شده‌اند. از بازداشت و ضرب‌وشتم دو خبرنگار نیز گزارش شده است.

همزمان یک منبع در مکتب «عبدالرحیم شهید» به روزنامه اطلاعات روز می‌گوید که نیروهای طالبان با رسیدن به محل، موبایل‌های استادان این مکتب را نیز بررسی کرده‌اند تا مبادا از رویداد تصویربرداری و به رسانه‌ها ارسال کرده باشند.

این منبع گفت که طالبان مانع گفت‌وگوهای استادان با رسانه‌ها شده و تنها اجازه دادند که ساحه مکتب را ترک کنند. او ادعای بازداشت استادان مکتب را تکذیب کرد. همزمان گفته می‌شود که طالبان مسئول آموزشگاه ممتاز را با خود برده‌اند.

از روزنامه‌نگاری مستقل حمایت کنید

محدودیت‌های گسترده بر رسانه‌ها و فضای عمومی در افغانستان، دسترسی شهروندان به اطلاعات مستقل را محدود کرده است. در چنین شرایطی، «اطلاعات روز» متعهدانه و مستقل به کار خود ادامه می‌دهد تا حقیقت قربانی خاموشی و فراموشی نشود.

ما وابسته به هیچ قدرتی نیستیم و تنها برای مردم می‌نویسیم.

مأموریت ما افشای فساد، بازتاب صدای سرکوب‌شدگان، تقویت پاسخگویی صاحبان قدرت، و پشتیبانی از چشم‌اندازی است که در آن همه شهروندان افغانستان از حقوق و آزادی‌های برابر برخوردار باشند و در صلح زندگی کنند.

خبرنگاران ما در شرایط دشوار و گاه خطرناک فعالیت می‌کنند تا گزارش‌های دقیق، منصفانه و مبتنی بر واقعیت منتشر شود و روایت‌های مردم به حاشیه رانده نشود. تداوم این کار، به حمایت مخاطبان و حامیان مستقل وابسته است.

هر کمک، فارغ از میزان آن، به ادامه روزنامه‌نگاری مستقل کمک می‌کند. اگر امکان کمک مالی ندارید، همرسانی این درخواست و تشویق دیگران به حمایت نیز سهمی مهم در تقویت این مسیر دارد.

در کنار حقیقت بایستید
از اطلاعات روز حمایت کنید

برای حمایت اینجا کلیک کنید
با دیگران به‌‌ اشتراک بگذارید
1 دیدگاه