یک مرد در پنجشیر زیر شکنجه‌ی طالبان جان باخت

اطلاعات روز

منابع موثق در ولایت پنجشیر می‌گویند که یک مرد در مربوطات بازارک، مرکز این ولایت زیر شکنجه‌ی طالبان جان باخته است.

یک منبع به اطلاعات روز گفت که طالبان امروز (پنج‌شنبه، ۱۲ جوزا) جسد این مرد را به خانواده‌اش تحویل داده‌اند.

در ویدیویی که از این مرد در اختیار اطلاعات روز قرار گرفته، آثار شکنجه در بدن او دیده می‌شود.

منبع گفت که این مرد می‌خواست پیش چوپان مواشی خود به کوه برود؛ اما طالبان ممانعت کرده و به او گفته‌اند که از قرارگاه این گروه اجازه خط بگیرد.

او گفت که این مرد پس از مراجعه به قرارگاه طالبان، بازداشت و زیر شکنجه قرار می‌گیرد.

همزمان منابع می‌گویند که عصر امروز نیز طالبان در منطقه شالکچه ولسوالی پریان پنجشیر پنج نفر را به‌اتهام همکاری با «جبهه مقاومت» بازداشت کرده‌اند.

منبع گفت که این افراد دکاندار و افراد سالخورده‌ هستند.

پیش از این هم مواردی از قتل و بازداشت غیرنظامیان توسط طالبان در پنجشیر وجود داشت. عصر دیروز نیز بیش از ۱۰۰ نفر به‌شمول افراد مسن و نوجوانان از سوی طالبان به‌اتهام همکاری با «جبهه مقاومت» در پنجشیر بازداشت شده‌اند.

از روزنامه‌نگاری مستقل حمایت کنید

محدودیت‌های گسترده بر رسانه‌ها و فضای عمومی در افغانستان، دسترسی شهروندان به اطلاعات مستقل را محدود کرده است. در چنین شرایطی، «اطلاعات روز» متعهدانه و مستقل به کار خود ادامه می‌دهد تا حقیقت قربانی خاموشی و فراموشی نشود.

ما وابسته به هیچ قدرتی نیستیم و تنها برای مردم می‌نویسیم.

مأموریت ما افشای فساد، بازتاب صدای سرکوب‌شدگان، تقویت پاسخگویی صاحبان قدرت، و پشتیبانی از چشم‌اندازی است که در آن همه شهروندان افغانستان از حقوق و آزادی‌های برابر برخوردار باشند و در صلح زندگی کنند.

خبرنگاران ما در شرایط دشوار و گاه خطرناک فعالیت می‌کنند تا گزارش‌های دقیق، منصفانه و مبتنی بر واقعیت منتشر شود و روایت‌های مردم به حاشیه رانده نشود. تداوم این کار، به حمایت مخاطبان و حامیان مستقل وابسته است.

هر کمک، فارغ از میزان آن، به ادامه روزنامه‌نگاری مستقل کمک می‌کند. اگر امکان کمک مالی ندارید، همرسانی این درخواست و تشویق دیگران به حمایت نیز سهمی مهم در تقویت این مسیر دارد.

در کنار حقیقت بایستید
از اطلاعات روز حمایت کنید

برای حمایت اینجا کلیک کنید
با دیگران به‌‌ اشتراک بگذارید
بدون دیدگاه