طالبان در ننگرهار سه نفر را به‌ اتهام انجام زنا شلاق زدند

اطلاعات روز

طالبان در ولایت ننگرهار دو مرد و یک زن را به ‌اتهام انجام زنا در ملاءعام شلاق زده‌اند.

طبق خبرنامه‌ دفتر والی طالبان در ننگرهار، این سه نفر در یک خانه زندگی می‌کردند و پس از بازداشت به‌ اتهام رابطه نامشروع، محاکمه و مجازات شده‌اند.

در خبرنامه آمده است که این افراد هر کدام به ۳۹ شلاق محکوم شده بودند و حکم آنان امروز (دوشنبه، ۱۱ اسد) در ملاءعام مورد اجرا قرار گرفته است.

طالبان اخیرا در برخی از ولایت‌های دیگر نیز افرادی را به‌ اتهام رابطه‌ی نامشروع در ملاءعام شلاق زده بودند.

از روزنامه‌نگاری مستقل حمایت کنید

محدودیت‌های گسترده بر رسانه‌ها و فضای عمومی در افغانستان، دسترسی شهروندان به اطلاعات مستقل را محدود کرده است. در چنین شرایطی، «اطلاعات روز» متعهدانه و مستقل به کار خود ادامه می‌دهد تا حقیقت قربانی خاموشی و فراموشی نشود.

ما وابسته به هیچ قدرتی نیستیم و تنها برای مردم می‌نویسیم.

مأموریت ما افشای فساد، بازتاب صدای سرکوب‌شدگان، تقویت پاسخگویی صاحبان قدرت، و پشتیبانی از چشم‌اندازی است که در آن همه شهروندان افغانستان از حقوق و آزادی‌های برابر برخوردار باشند و در صلح زندگی کنند.

خبرنگاران ما در شرایط دشوار و گاه خطرناک فعالیت می‌کنند تا گزارش‌های دقیق، منصفانه و مبتنی بر واقعیت منتشر شود و روایت‌های مردم به حاشیه رانده نشود. تداوم این کار، به حمایت مخاطبان و حامیان مستقل وابسته است.

هر کمک، فارغ از میزان آن، به ادامه روزنامه‌نگاری مستقل کمک می‌کند. اگر امکان کمک مالی ندارید، همرسانی این درخواست و تشویق دیگران به حمایت نیز سهمی مهم در تقویت این مسیر دارد.

در کنار حقیقت بایستید
از اطلاعات روز حمایت کنید

برای حمایت اینجا کلیک کنید
با دیگران به‌‌ اشتراک بگذارید
بدون دیدگاه