افراد مسلح ناشناس در ننگرهار یک بزرگ قومی را کُشتند

آذر

افراد مسلح ناشناس در ولسوالی چپرهار ولایت ننگرهار یک بزرگ قومی را کشتند.
 
یک منبع که خواست هویت‌اش فاش نشود، به روزنامه اطلاعات روز گفت که این فرد مولوی محمدقیوم نام داشته و بامداد امروز (جمعه، ۱۴ اسد) هنگام رفتن به مسجد به ضرب گلوله کشته شده است.
 
به گفته‌ی منبع، انگیزه‌ی قتل این بزرگ قومی تاکنون روشن نیست و افراد ضارب نیز از ساحه فرار کرده‌اند.
 
مقام‌های طالبان در ننگرهار هنوز در مورد این رویداد به رسانه‌ها چیزی نگفته‌اند.
 
اخیرا کشتارهای هدفمند افزایش یافته و این وضعیت شهروندان را نگران کرده است.

از روزنامه‌نگاری مستقل حمایت کنید

محدودیت‌های گسترده بر رسانه‌ها و فضای عمومی در افغانستان، دسترسی شهروندان به اطلاعات مستقل را محدود کرده است. در چنین شرایطی، «اطلاعات روز» متعهدانه و مستقل به کار خود ادامه می‌دهد تا حقیقت قربانی خاموشی و فراموشی نشود.

ما وابسته به هیچ قدرتی نیستیم و تنها برای مردم می‌نویسیم.

مأموریت ما افشای فساد، بازتاب صدای سرکوب‌شدگان، تقویت پاسخگویی صاحبان قدرت، و پشتیبانی از چشم‌اندازی است که در آن همه شهروندان افغانستان از حقوق و آزادی‌های برابر برخوردار باشند و در صلح زندگی کنند.

خبرنگاران ما در شرایط دشوار و گاه خطرناک فعالیت می‌کنند تا گزارش‌های دقیق، منصفانه و مبتنی بر واقعیت منتشر شود و روایت‌های مردم به حاشیه رانده نشود. تداوم این کار، به حمایت مخاطبان و حامیان مستقل وابسته است.

هر کمک، فارغ از میزان آن، به ادامه روزنامه‌نگاری مستقل کمک می‌کند. اگر امکان کمک مالی ندارید، همرسانی این درخواست و تشویق دیگران به حمایت نیز سهمی مهم در تقویت این مسیر دارد.

در کنار حقیقت بایستید
از اطلاعات روز حمایت کنید

برای حمایت اینجا کلیک کنید
با دیگران به‌‌ اشتراک بگذارید
بدون دیدگاه