طالبان در پنجشیر اسیران رها‌شده از نزد «جبهه مقاومت» را زندانی کرده‌اند

اطلاعات روز
عکس: جبهه مقاومت

منابع محلی در پنجشیر می‌گویند که طالبان در ولسوالی عنابه این ولایت، اسیران خود را پس از رهایی از سوی «جبهه مقاومت» زندانی کرده‌اند.

دو روز قبل «جبهه مقاومت» اعلام کرد که ۴۰ نفر از اعضای طالبان را در دره‌ «آرزو»ی ولسوالی عنابه اسیر گرفته‌اند.

منابع به اطلاعات روز می‌گویند که «جبهه مقاومت» اسیران طالبان را رها کردند و برای هر نفر سه هزار افغانی پول نیز داده‌اند.

به گفته‌ی منبع، این افراد پس از رهایی، دیروز (سه‌شنبه، ۲۵ اسد) توسط خود طالبان بازداشت و زندانی شده‌اند.

منابع می‌گویند که مقام‌های طالبان به این افراد شان گفته‌اند که چرا تسلیم شده‌اند و زنده بودن آنان پس از تسلیمی «ارزش ندارد».

مسئولان محلی طالبان در پنجشیر تاکنون در این زمینه چیزی نگفته‌اند.

بخش‌های از پنجشیر اخیرا گواه درگیری میان «جبهه مقاومت» و طالبان بوده است. مقاومتی‌ها ادعا دارند که در این درگیری تلفات سنگینی را به طالبان وارد کرده‌اند.

از روزنامه‌نگاری مستقل حمایت کنید

محدودیت‌های گسترده بر رسانه‌ها و فضای عمومی در افغانستان، دسترسی شهروندان به اطلاعات مستقل را محدود کرده است. در چنین شرایطی، «اطلاعات روز» متعهدانه و مستقل به کار خود ادامه می‌دهد تا حقیقت قربانی خاموشی و فراموشی نشود.

ما وابسته به هیچ قدرتی نیستیم و تنها برای مردم می‌نویسیم.

مأموریت ما افشای فساد، بازتاب صدای سرکوب‌شدگان، تقویت پاسخگویی صاحبان قدرت، و پشتیبانی از چشم‌اندازی است که در آن همه شهروندان افغانستان از حقوق و آزادی‌های برابر برخوردار باشند و در صلح زندگی کنند.

خبرنگاران ما در شرایط دشوار و گاه خطرناک فعالیت می‌کنند تا گزارش‌های دقیق، منصفانه و مبتنی بر واقعیت منتشر شود و روایت‌های مردم به حاشیه رانده نشود. تداوم این کار، به حمایت مخاطبان و حامیان مستقل وابسته است.

هر کمک، فارغ از میزان آن، به ادامه روزنامه‌نگاری مستقل کمک می‌کند. اگر امکان کمک مالی ندارید، همرسانی این درخواست و تشویق دیگران به حمایت نیز سهمی مهم در تقویت این مسیر دارد.

در کنار حقیقت بایستید
از اطلاعات روز حمایت کنید

برای حمایت اینجا کلیک کنید
با دیگران به‌‌ اشتراک بگذارید
بدون دیدگاه