سفیر چین: استخراج معدن مس عینک به‌زودی آغاز می‌شود

آذر

وانگ یو، سفیر چین در کابل در دیدار با شهاب‌الدین دلاور، سرپرست وزارت معادن و پترولیم طالبان گفته است که اکتشاف و استخراج معدن مس عینک لوگر به‌زودی آغاز می‌شود.

این دیدار امروز (چهارشنبه، ۲ سنبله) در کابل انجام شده است.

خبرگزاری باختر که تحت کنترل طالبان نشرات دارد نوشته است که در این دیدار جهت رفع مشکلات آغاز استخراج پروژه مس عینک و پروژه «آمودریا» بحث شده است.

معدن مس عینک بزرگ‌ترین معدن مس افغانستان و دومین معدن مس در سطح جهان است. این معدن در ولسوالی محمدآغه ولایت لوگر قرار دارد.

استخراج این معدن سال‌ها قبل در زمان حکومت حامد کرزی با یک شرکت چینی امضا شده بود اما تاکنون آغاز نشده است.

حکومت طالبان استخراج نفت دریای آمو را نیز به چین واگذار می‌کند.

از روزنامه‌نگاری مستقل حمایت کنید

محدودیت‌های گسترده بر رسانه‌ها و فضای عمومی در افغانستان، دسترسی شهروندان به اطلاعات مستقل را محدود کرده است. در چنین شرایطی، «اطلاعات روز» متعهدانه و مستقل به کار خود ادامه می‌دهد تا حقیقت قربانی خاموشی و فراموشی نشود.

ما وابسته به هیچ قدرتی نیستیم و تنها برای مردم می‌نویسیم.

مأموریت ما افشای فساد، بازتاب صدای سرکوب‌شدگان، تقویت پاسخگویی صاحبان قدرت، و پشتیبانی از چشم‌اندازی است که در آن همه شهروندان افغانستان از حقوق و آزادی‌های برابر برخوردار باشند و در صلح زندگی کنند.

خبرنگاران ما در شرایط دشوار و گاه خطرناک فعالیت می‌کنند تا گزارش‌های دقیق، منصفانه و مبتنی بر واقعیت منتشر شود و روایت‌های مردم به حاشیه رانده نشود. تداوم این کار، به حمایت مخاطبان و حامیان مستقل وابسته است.

هر کمک، فارغ از میزان آن، به ادامه روزنامه‌نگاری مستقل کمک می‌کند. اگر امکان کمک مالی ندارید، همرسانی این درخواست و تشویق دیگران به حمایت نیز سهمی مهم در تقویت این مسیر دارد.

در کنار حقیقت بایستید
از اطلاعات روز حمایت کنید

برای حمایت اینجا کلیک کنید
با دیگران به‌‌ اشتراک بگذارید
بدون دیدگاه