نبود نظارتخانه برای زنان در دایکندی؛ زنان متهم در خانه‌های پولیس زن تحت نظارت هستند

آذر

فرماندهی امنیه‌ طالبان در دایکندی برای زنان نظارتخانه ندارد و زنان متهم در خانه‌های پولیس زن تحت نظارت قرار دارند.

یک منبع امنیتی طالبان به‌تازگی از بازداشت چهار مرد و دو زن به اتهام فساد اخلاقی خبر داده و گفته‌ که زنان متهم به‌دلیل نبود نظارتخانه به خانه‌های مأموران پولیس زن انتقال داده شده‌اند.

به گفته منبع، شامگاه روز گذشته (شنبه، ۱۲ سنبله)، یک مرد و زن از یک ایست بازرسی طالبان در ولسوالی پاتو بازداشت شده‌اند.

همچنین پس از چاشت دیروز نیز استخبارات طالبان سه مرد و یک زن را از نیلی، مرکز ولایت دایکندی به‌ اتهام فساد اخلاقی بازداشت کرده‌اند.

از روزنامه‌نگاری مستقل حمایت کنید

محدودیت‌های گسترده بر رسانه‌ها و فضای عمومی در افغانستان، دسترسی شهروندان به اطلاعات مستقل را محدود کرده است. در چنین شرایطی، «اطلاعات روز» متعهدانه و مستقل به کار خود ادامه می‌دهد تا حقیقت قربانی خاموشی و فراموشی نشود.

ما وابسته به هیچ قدرتی نیستیم و تنها برای مردم می‌نویسیم.

مأموریت ما افشای فساد، بازتاب صدای سرکوب‌شدگان، تقویت پاسخگویی صاحبان قدرت، و پشتیبانی از چشم‌اندازی است که در آن همه شهروندان افغانستان از حقوق و آزادی‌های برابر برخوردار باشند و در صلح زندگی کنند.

خبرنگاران ما در شرایط دشوار و گاه خطرناک فعالیت می‌کنند تا گزارش‌های دقیق، منصفانه و مبتنی بر واقعیت منتشر شود و روایت‌های مردم به حاشیه رانده نشود. تداوم این کار، به حمایت مخاطبان و حامیان مستقل وابسته است.

هر کمک، فارغ از میزان آن، به ادامه روزنامه‌نگاری مستقل کمک می‌کند. اگر امکان کمک مالی ندارید، همرسانی این درخواست و تشویق دیگران به حمایت نیز سهمی مهم در تقویت این مسیر دارد.

در کنار حقیقت بایستید
از اطلاعات روز حمایت کنید

برای حمایت اینجا کلیک کنید
با دیگران به‌‌ اشتراک بگذارید
بدون دیدگاه