وزارت دفاع: اشرف غنی دستور داده از تمام قوا علیه شورشیان استفاده کنیم

اطلاعات روز

اطلاعات روز‌: مقام‌های وزارت دفاع ملی اعلام کردند که محمد اشرف غنی، رییس جمهور کشور به تمام نیروهای مسلح کشور دستور داده که از تمام قوا و امکانات در برابر شورشیان استفاده کنند. جنرال ظاهر عظیمی، سخنگوی این وزارت به دویچه‌ وله گفت، این عمل‌کرد و دستور اشرف غنی، باعث روحیه‌گیری نیروهای امنیتی در جنگ با شورشیان شده است.

او هم‌چنان افزود، این دستور باعث شده تا نیروهای امنیتی کشور در جنگ با شورشیان به موفقیت‌های بیش‌تر دست یابند. در دوران حکومت حامد کرزی، رییس جمهور پیشین کشور، برخی از محدودیت‌ها برای راه‌اندازی عملیات‌ شبانه، درخواست حمایت هوایی از نیروهای خارجی و استفاده از سلاح‌های سنگین علیه شورشیان وضع شده بود.

حال مقام‌های وزارت دفاع ملی کشور می‌گویند، از زمان روی کار آمدن حکومت وحدت ملی، محدودیت‌ها در جنگ با شورشیان کمتر شده و نیروهای امنیتی کشور می‌توانند از تمام قوا و امکانات در برابر آنان استفاده کنند. سخنگوی این وزارت دیروز گفت، در حال حاضر محدویت عملیات شبانه علیه شورشیان نیز رفع شده است.

او افزود، رییس جمهور دستور داده که از تمام امکانات برای تأمین امنیت، آوردن صلح و حفظ جان منسوبان نیروهای دفاعی و امنیتی استفاده شود. اما عظیمی افزود، نیروهای امنیتی هنوز به تجهیزات جنگی و آموزش‌های نظامی بیش‌تری نیاز دارند. با امضای پیمان امنیتی با امریکا و ناتو، انتظار می‌رو‌د که نیروهای امنیتی از سوی آنان تجهیز و تقویت شود.

از روزنامه‌نگاری مستقل حمایت کنید

محدودیت‌های گسترده بر رسانه‌ها و فضای عمومی در افغانستان، دسترسی شهروندان به اطلاعات مستقل را محدود کرده است. در چنین شرایطی، «اطلاعات روز» متعهدانه و مستقل به کار خود ادامه می‌دهد تا حقیقت قربانی خاموشی و فراموشی نشود.

ما وابسته به هیچ قدرتی نیستیم و تنها برای مردم می‌نویسیم.

مأموریت ما افشای فساد، بازتاب صدای سرکوب‌شدگان، تقویت پاسخگویی صاحبان قدرت، و پشتیبانی از چشم‌اندازی است که در آن همه شهروندان افغانستان از حقوق و آزادی‌های برابر برخوردار باشند و در صلح زندگی کنند.

خبرنگاران ما در شرایط دشوار و گاه خطرناک فعالیت می‌کنند تا گزارش‌های دقیق، منصفانه و مبتنی بر واقعیت منتشر شود و روایت‌های مردم به حاشیه رانده نشود. تداوم این کار، به حمایت مخاطبان و حامیان مستقل وابسته است.

هر کمک، فارغ از میزان آن، به ادامه روزنامه‌نگاری مستقل کمک می‌کند. اگر امکان کمک مالی ندارید، همرسانی این درخواست و تشویق دیگران به حمایت نیز سهمی مهم در تقویت این مسیر دارد.

در کنار حقیقت بایستید
از اطلاعات روز حمایت کنید

برای حمایت اینجا کلیک کنید
با دیگران به‌‌ اشتراک بگذارید
بدون دیدگاه