یونیسف کشته‌شدن چهار کودک در حمله‌ی طالبان در دایکندی را محکوم کرد

آذر

صندوق حمایت از کودکان سازمان ملل (یونیسف) می‌گوید که از حمله‌ی طالبان به روستای سیوک دایکندی که در آن نُه غیرنظامی به‌شمول چهار کودک کشته شده، عمیقا شوکه و اندوهگین است.

به‌گفته‌ی یونیسف، در این حمله چهار پسر یک تا ۱۴ ساله کشته شده‌اند.

صندوق حمایت از کودکان سازمان ملل با خانواده‌های قربانیان ابراز همدردی کرده و گفته است که تمام اعمال خشونت علیه کودکان را محکوم می‌کند: «ما از همه‌ی طرف‌ها می‌خواهیم که به تعهدات خود براساس قوانین بین‌المللی برای حمایت از کودکان در همه زمان‌ها عمل کنند.»

یونیسف گفته است که هر دختر و پسر در افغانستان باید اجازه داشته باشد تا در صلح و محیطی زندگی کند که در آن بتوانند رشد کند و توانایی‌های خود را به‌کار گیرد.

صبح امروز منابع از مرکز دایکندی به روزنامه اطلاعات روز گفتند که طالبان با همدستی حامیان محلی‌شان بر خانه‌‌های دو خانواده‌ی متعلق به هاشم‌خان و پسران محمدداد جعفری در منطقه‌ی «سیوک-شیبر» مرکز این ولایت هجوم برده و دست به قتل عام زده‌اند. در این حمله نُه نفر از اعضای این دو خانواده کشته شده‌اند.

منابع همچنین گفتند که طالبان این افراد را به عضویت در «جبهه مقاومت» متهم کرده و پس از آن‌که درخواست تسلیمی از سوی این افراد رد شده، طالبان بر خانه‌ی آنان هجوم برده‌اند.

به‌گفته‌ی منابع، پسران محمدداد جعفری و هاشم‌خان با پسران یک فرد دیگر به‌نام غریب‌حسین بیگ دعوای زمین داشته و از چندین سال به این‌طرف مخالف یک‌دیگر بوده‌اند.

منابع افزودند که پسران محمدداد جعفری به همین دلیل همیشه با خودشان سلاح حمل می‌کردند، اما هیچ مشکلی با طالبان نداشته و با «جبهه مقاومت» نیز ارتباطی نداشته‌اند.

طالبان تا اکنون در این‌باره به‌طور رسمی چیزی نگفته‌اند.

از روزنامه‌نگاری مستقل حمایت کنید

محدودیت‌های گسترده بر رسانه‌ها و فضای عمومی در افغانستان، دسترسی شهروندان به اطلاعات مستقل را محدود کرده است. در چنین شرایطی، «اطلاعات روز» متعهدانه و مستقل به کار خود ادامه می‌دهد تا حقیقت قربانی خاموشی و فراموشی نشود.

ما وابسته به هیچ قدرتی نیستیم و تنها برای مردم می‌نویسیم.

مأموریت ما افشای فساد، بازتاب صدای سرکوب‌شدگان، تقویت پاسخگویی صاحبان قدرت، و پشتیبانی از چشم‌اندازی است که در آن همه شهروندان افغانستان از حقوق و آزادی‌های برابر برخوردار باشند و در صلح زندگی کنند.

خبرنگاران ما در شرایط دشوار و گاه خطرناک فعالیت می‌کنند تا گزارش‌های دقیق، منصفانه و مبتنی بر واقعیت منتشر شود و روایت‌های مردم به حاشیه رانده نشود. تداوم این کار، به حمایت مخاطبان و حامیان مستقل وابسته است.

هر کمک، فارغ از میزان آن، به ادامه روزنامه‌نگاری مستقل کمک می‌کند. اگر امکان کمک مالی ندارید، همرسانی این درخواست و تشویق دیگران به حمایت نیز سهمی مهم در تقویت این مسیر دارد.

در کنار حقیقت بایستید
از اطلاعات روز حمایت کنید

برای حمایت اینجا کلیک کنید
با دیگران به‌‌ اشتراک بگذارید
بدون دیدگاه