شش نفر در دو حادثه ترافیکی جداگانه در لوگر جان باختند

اطلاعات روز

منابع محلی در ولایت لوگر می‌گویند که در پی وقوع دو حادثه ترافیکی جداگانه در مسیر شاهراه پکتیا-لوگر، شش نفر جان باخته و دو نفر دیگر زخمی شده‌اند.

یک منبع به روزنامه اطلاعات روز گفت که حادثه نخست امروز (دوشنبه، ۲۶ جدی) در منطقه‌ی «تیر کوتل» و حادثه دوم نیز عصر امروز در منطقه‌ی «غیرت آباد» مرکز لوگر رخ داده است.

فرماندهی امنیه‌ی طالبان در ولایت لوگر وقوع هر دو حادثه را تأیید کرده، اما جزئیات بیشتر نداده است.

از سوی هم، داکتران در شفاخانه غیرنظامی ولایت لوگر گفته‌اند که وضعیت دو نفر از زخمیان حادثات ترافیکی وخیم است.

این درحالی است که صبح امروز در یک حادثه ترافیکی دیگر در ساحه‌ی «حسن‌خیل» ولسوالی احمدخیل ولایت پکتیا نیز دو نفر زخمی شده بودند.

در هفته‌ها و روزهای اخیر وقوع حادثات ترافیکی در مسیر شاهراه‌های کشور به‌دلیل برف و بخ‌بندان افزایش یافته است که در نتیجه شماری از افراد کشته و زخمی شده‌اند.

از روزنامه‌نگاری مستقل حمایت کنید

محدودیت‌های گسترده بر رسانه‌ها و فضای عمومی در افغانستان، دسترسی شهروندان به اطلاعات مستقل را محدود کرده است. در چنین شرایطی، «اطلاعات روز» متعهدانه و مستقل به کار خود ادامه می‌دهد تا حقیقت قربانی خاموشی و فراموشی نشود.

ما وابسته به هیچ قدرتی نیستیم و تنها برای مردم می‌نویسیم.

مأموریت ما افشای فساد، بازتاب صدای سرکوب‌شدگان، تقویت پاسخگویی صاحبان قدرت، و پشتیبانی از چشم‌اندازی است که در آن همه شهروندان افغانستان از حقوق و آزادی‌های برابر برخوردار باشند و در صلح زندگی کنند.

خبرنگاران ما در شرایط دشوار و گاه خطرناک فعالیت می‌کنند تا گزارش‌های دقیق، منصفانه و مبتنی بر واقعیت منتشر شود و روایت‌های مردم به حاشیه رانده نشود. تداوم این کار، به حمایت مخاطبان و حامیان مستقل وابسته است.

هر کمک، فارغ از میزان آن، به ادامه روزنامه‌نگاری مستقل کمک می‌کند. اگر امکان کمک مالی ندارید، همرسانی این درخواست و تشویق دیگران به حمایت نیز سهمی مهم در تقویت این مسیر دارد.

در کنار حقیقت بایستید
از اطلاعات روز حمایت کنید

برای حمایت اینجا کلیک کنید
با دیگران به‌‌ اشتراک بگذارید
بدون دیدگاه