نشست دوحه درباره‌ی افغانستان امروز آغاز می‌شود

آذر

نشستی با میزبانی سازمان ملل متحد و حضور نمایندگان ۲۵ کشور و سازمان بین‌المللی در دوحه، پایتخت قطر امروز (دوشنبه، ۱۱ ثور) آغاز می‌شود و قرار است برای فردا نیز ادامه داشته باشد.

گفته می‌شود که این نشست پشت درهای بسته انجام می‌شود.

سایت سازمان ملل در خبرنامه‌ای نوشته که هدف این است تا مشارکت بین‌المللی در مورد موضوعات کلیدی، مانند حقوق بشر، به‌ویژه حقوق زنان و دختران، حکومت فراگیر، مقابله با تروریسم و قاچاق مواد مخدر تقویت شود.

سازمان ملل در بیانیه‌ای که روز یک‌شنبه منتشر شد، گفته است: «این نشست برای دستیابی به یک تفاهم مشترک در جامعه‌ی بین‌المللی در مورد چگونگی تعامل با طالبان انجام می‌شود.»

پیشتر آمینه محمد، معاون دبیرکل سازمان ملل گفته بود که قرار است این سازمان برای بحث درباره‌ی به رسمیت‌شناختن طالبان نشستی برگزار کند.

برخی از نهادها و فعالان به این اظهارات آمینه محمد اعتراض و با آن مخالفت کردند.

گفتنی است که در نشست دوحه نمایندگان طالبان دعوت نشده‌اند.

از روزنامه‌نگاری مستقل حمایت کنید

محدودیت‌های گسترده بر رسانه‌ها و فضای عمومی در افغانستان، دسترسی شهروندان به اطلاعات مستقل را محدود کرده است. در چنین شرایطی، «اطلاعات روز» متعهدانه و مستقل به کار خود ادامه می‌دهد تا حقیقت قربانی خاموشی و فراموشی نشود.

ما وابسته به هیچ قدرتی نیستیم و تنها برای مردم می‌نویسیم.

مأموریت ما افشای فساد، بازتاب صدای سرکوب‌شدگان، تقویت پاسخگویی صاحبان قدرت، و پشتیبانی از چشم‌اندازی است که در آن همه شهروندان افغانستان از حقوق و آزادی‌های برابر برخوردار باشند و در صلح زندگی کنند.

خبرنگاران ما در شرایط دشوار و گاه خطرناک فعالیت می‌کنند تا گزارش‌های دقیق، منصفانه و مبتنی بر واقعیت منتشر شود و روایت‌های مردم به حاشیه رانده نشود. تداوم این کار، به حمایت مخاطبان و حامیان مستقل وابسته است.

هر کمک، فارغ از میزان آن، به ادامه روزنامه‌نگاری مستقل کمک می‌کند. اگر امکان کمک مالی ندارید، همرسانی این درخواست و تشویق دیگران به حمایت نیز سهمی مهم در تقویت این مسیر دارد.

در کنار حقیقت بایستید
از اطلاعات روز حمایت کنید

برای حمایت اینجا کلیک کنید
با دیگران به‌‌ اشتراک بگذارید
بدون دیدگاه