نخستین مورد مثبت پولیو در سال جاری در ننگرهار ثبت شد

آذر

منابع صحی در ننگرهار تأیید کردند که یک مورد مثبت بیماری فلج اطفال یا پولیو در ولسوالی بتی‌کوت این ولایت ثبت شده است.

یک منبع صحی که خواست نامش فاش نشود، امروز (شنبه، ۲۳ ثور) به روزنامه اطلاعات روز گفت که یک کودک چهارساله به پولیو مبتلا شده است.

به‌گفته‌ی منبع، بیماری این کودک در آزمایشگاهی در پاکستان تشخیص شده است.

براساس اطلاعات منابع صحی، این اولین مورد مثبت فلج اطفال در افغانستان در سال ۲۰۲۳ است.

در سال گذشته دو مورد مثبت پولیو در افغانستان ثبت شده بود که در ولایت‌های کنر و پکتیا بود. این رقم کم‌ترین تعداد موارد ثبت‌شده‌ی پولیو در افغانستان است.

افغانستان و پاکستان تنها کشورهای اند که تا اکنون موفق به محو پولیو نشده‌اند.

کارزار تطبیق واکسین در گذشته به‌‌دلیل جنگ در برخی از ولایت‌ها تطبیق نمی‌شد.

از روزنامه‌نگاری مستقل حمایت کنید

محدودیت‌های گسترده بر رسانه‌ها و فضای عمومی در افغانستان، دسترسی شهروندان به اطلاعات مستقل را محدود کرده است. در چنین شرایطی، «اطلاعات روز» متعهدانه و مستقل به کار خود ادامه می‌دهد تا حقیقت قربانی خاموشی و فراموشی نشود.

ما وابسته به هیچ قدرتی نیستیم و تنها برای مردم می‌نویسیم.

مأموریت ما افشای فساد، بازتاب صدای سرکوب‌شدگان، تقویت پاسخگویی صاحبان قدرت، و پشتیبانی از چشم‌اندازی است که در آن همه شهروندان افغانستان از حقوق و آزادی‌های برابر برخوردار باشند و در صلح زندگی کنند.

خبرنگاران ما در شرایط دشوار و گاه خطرناک فعالیت می‌کنند تا گزارش‌های دقیق، منصفانه و مبتنی بر واقعیت منتشر شود و روایت‌های مردم به حاشیه رانده نشود. تداوم این کار، به حمایت مخاطبان و حامیان مستقل وابسته است.

هر کمک، فارغ از میزان آن، به ادامه روزنامه‌نگاری مستقل کمک می‌کند. اگر امکان کمک مالی ندارید، همرسانی این درخواست و تشویق دیگران به حمایت نیز سهمی مهم در تقویت این مسیر دارد.

در کنار حقیقت بایستید
از اطلاعات روز حمایت کنید

برای حمایت اینجا کلیک کنید
با دیگران به‌‌ اشتراک بگذارید
بدون دیدگاه