گفت‌وگوی مقام‌های طالبان و ایرانی درباره‌ی افزایش سطح انتقالات از خط آهن هرات-خواف

آذر

اداره‌ی خط آهن افغانستان که تحت مدیریت طالبان است، می‌گوید که بخت‌الرحمان شرافت، رییس این اداره در سفرش به تهران با سید معاد صالحی، رییس اداره‌ی خط آهن ایران درباره‌ی افزایش انتقالات از طریق خط آهن هرات-خواف صحبت کرده است.

طبق خبرنامه‌ی این اداره که امروز (سه‌شنبه، ۷ سنبله) منتشر شده است، مقام‌های ایرانی از تلاش و همکاری‌شان برای افزایش سطح انتقالات از طریق خط آهن هرات-خواف اطمینان داده‌اند.

به نقل از خبرنامه، مقام‌های طالبان با رییس اداره‌ی خط آهن ایران درباره‌ی توسعه همکاری‌های ریلی تأکید کرده و توسعه‌ی قسمت سوم خط آهن خواف-هرات را مهم خوانده‌اند.

روند حمل‌ونقل میان ایران و افغانستان از طریق خط آهن هرات-خواف طی ماه‌های اخیر آغاز شده است.

خط آهن هرات-خواف به طول ۲۲۶ کیلومتر، افغانستان را به خط آهن ایران وصل می‌کند. ۷۷ کیلومتر این خط آهن در خاک ایران و ۱۴۹ کیلومتر آن در خاک افغانستان ساخته شده است.

از روزنامه‌نگاری مستقل حمایت کنید

محدودیت‌های گسترده بر رسانه‌ها و فضای عمومی در افغانستان، دسترسی شهروندان به اطلاعات مستقل را محدود کرده است. در چنین شرایطی، «اطلاعات روز» متعهدانه و مستقل به کار خود ادامه می‌دهد تا حقیقت قربانی خاموشی و فراموشی نشود.

ما وابسته به هیچ قدرتی نیستیم و تنها برای مردم می‌نویسیم.

مأموریت ما افشای فساد، بازتاب صدای سرکوب‌شدگان، تقویت پاسخگویی صاحبان قدرت، و پشتیبانی از چشم‌اندازی است که در آن همه شهروندان افغانستان از حقوق و آزادی‌های برابر برخوردار باشند و در صلح زندگی کنند.

خبرنگاران ما در شرایط دشوار و گاه خطرناک فعالیت می‌کنند تا گزارش‌های دقیق، منصفانه و مبتنی بر واقعیت منتشر شود و روایت‌های مردم به حاشیه رانده نشود. تداوم این کار، به حمایت مخاطبان و حامیان مستقل وابسته است.

هر کمک، فارغ از میزان آن، به ادامه روزنامه‌نگاری مستقل کمک می‌کند. اگر امکان کمک مالی ندارید، همرسانی این درخواست و تشویق دیگران به حمایت نیز سهمی مهم در تقویت این مسیر دارد.

در کنار حقیقت بایستید
از اطلاعات روز حمایت کنید

برای حمایت اینجا کلیک کنید
با دیگران به‌‌ اشتراک بگذارید
بدون دیدگاه