گروه داعش مسئولیت انفجار در مسجد شیعیان در بغلان را پذیرفت

اطلاعات روز
Photo: Social Media

گروه داعش مسئولیت انفجار در مسجد شیعیان در مربوطات شهر پلخمری، مرکز ولایت بغلان در شمال‌شرق کشور را برعهده گرفته است.

به گزارش روزنامه نیویارک تایمز، داعش با نشر عکسی گفته است که این حمله توسط انتحاری انجام شده است‌.

چاشت امروز (جمعه، ۲۱ میزان) حین ادای نماز جمعه در مسجد «امام زمان» شیعیان در سرک اول سیلوی شهر پلخمری، مرکز بغلان انفجاری به‌قوع پیوست.

منابع مردمی هم این انفجار را ناشی از حمله انتحاری می‌دانند و می‌گویند که مهاجم انتحاری خودش را در دروازه‌ی مسجد منفجر کرده است.

براساس آخرین اطلاعاتی که یک منبع در شفاخانه ولايتی بغلان در اختیار روزنامه اطلاعات‌ روز قرار داده، شمار کشته‌ها به ۲۱ نفر و زخمیان هم به ۴۰ نفر رسیده‌ است.

پیشتر یک منبع دیگر شمار کشته‌شده‌ها را هفت نفر و تعداد زخمیان را ۱۸ نفر اعلام کرده و افزایش تلفات را محتمل دانسته بود.

فرماندهی امنیه‌ی طالبان در بغلان هم کشته‌شدن هفت نفر و زخمی‌شدن ۱۵ نفر دیگر را تأیید کرده است.

در گذشته هم گروه داعش مسئولیت حملات به مساجد و تجمعات جامعه هزاره و شیعیان را برعهده گرفته بود.

حمله تازه‌ی این گروه در حالی است که طالبان می‌گویند که داعش در افغانستان سرکوب شده و در این کشور حضور ندارد.

از روزنامه‌نگاری مستقل حمایت کنید

محدودیت‌های گسترده بر رسانه‌ها و فضای عمومی در افغانستان، دسترسی شهروندان به اطلاعات مستقل را محدود کرده است. در چنین شرایطی، «اطلاعات روز» متعهدانه و مستقل به کار خود ادامه می‌دهد تا حقیقت قربانی خاموشی و فراموشی نشود.

ما وابسته به هیچ قدرتی نیستیم و تنها برای مردم می‌نویسیم.

مأموریت ما افشای فساد، بازتاب صدای سرکوب‌شدگان، تقویت پاسخگویی صاحبان قدرت، و پشتیبانی از چشم‌اندازی است که در آن همه شهروندان افغانستان از حقوق و آزادی‌های برابر برخوردار باشند و در صلح زندگی کنند.

خبرنگاران ما در شرایط دشوار و گاه خطرناک فعالیت می‌کنند تا گزارش‌های دقیق، منصفانه و مبتنی بر واقعیت منتشر شود و روایت‌های مردم به حاشیه رانده نشود. تداوم این کار، به حمایت مخاطبان و حامیان مستقل وابسته است.

هر کمک، فارغ از میزان آن، به ادامه روزنامه‌نگاری مستقل کمک می‌کند. اگر امکان کمک مالی ندارید، همرسانی این درخواست و تشویق دیگران به حمایت نیز سهمی مهم در تقویت این مسیر دارد.

در کنار حقیقت بایستید
از اطلاعات روز حمایت کنید

برای حمایت اینجا کلیک کنید
با دیگران به‌‌ اشتراک بگذارید
بدون دیدگاه