لغزش سنگ از کوه در قندوز جان دو جوان را گرفت

اطلاعات روز

منابع محلی در قندوز می‌گویند که براثر لغزش سنگ از یک کوه در ولسوالی «قلعه‌زال» این ولایت، دو نفر به نام‌های «الله طوردی» و «چاری» جان باخته‌اند و یک نفر دیگر زخمی شده است.

به گفته‌ی منابع، این حادثه پس‌ازچاشت دیروز (پنج‌شنبه، ۵ دلو) در ساحه‌ی «سرخ بیتل» ولسوالی قلعه‌زال رخ داده است.

بستگان قربانیان به روزنامه اطلاعات روز گفته‌اند که این جوانان برای جمع‌آوری سنگ و انتقال آن به روستای شان، به کوه رفته بودند که در این هنگام یک سنگ بزرگ لغزش کرده و جان آنان را گرفته است.

به گفته‌ی بستگان افراد، آنان ۳۲ و ۳۵ ساله بودند و در این حادثه ابتدا زخمی شده بودند، اما به‌دلیل دوری ساحه و نرسیدن آمبولانس، جان باختند.

ساکنان محل از سنگ کوه‌های ساحه‌ی «سرخ بیتل» ولسوالی قلعه‌زال قندوز برای ساخت منازل مسکونی استفاده می‌کنند، اما لغزش سنگ و انفجار سنگ‌ها با باروت، هر از گاهی باعث وقوع حوادث مرگ‌بار می‌شود.

از روزنامه‌نگاری مستقل حمایت کنید

محدودیت‌های گسترده بر رسانه‌ها و فضای عمومی در افغانستان، دسترسی شهروندان به اطلاعات مستقل را محدود کرده است. در چنین شرایطی، «اطلاعات روز» متعهدانه و مستقل به کار خود ادامه می‌دهد تا حقیقت قربانی خاموشی و فراموشی نشود.

ما وابسته به هیچ قدرتی نیستیم و تنها برای مردم می‌نویسیم.

مأموریت ما افشای فساد، بازتاب صدای سرکوب‌شدگان، تقویت پاسخگویی صاحبان قدرت، و پشتیبانی از چشم‌اندازی است که در آن همه شهروندان افغانستان از حقوق و آزادی‌های برابر برخوردار باشند و در صلح زندگی کنند.

خبرنگاران ما در شرایط دشوار و گاه خطرناک فعالیت می‌کنند تا گزارش‌های دقیق، منصفانه و مبتنی بر واقعیت منتشر شود و روایت‌های مردم به حاشیه رانده نشود. تداوم این کار، به حمایت مخاطبان و حامیان مستقل وابسته است.

هر کمک، فارغ از میزان آن، به ادامه روزنامه‌نگاری مستقل کمک می‌کند. اگر امکان کمک مالی ندارید، همرسانی این درخواست و تشویق دیگران به حمایت نیز سهمی مهم در تقویت این مسیر دارد.

در کنار حقیقت بایستید
از اطلاعات روز حمایت کنید

برای حمایت اینجا کلیک کنید
با دیگران به‌‌ اشتراک بگذارید
بدون دیدگاه