ریزش سقف یک خانه و سیلاب در ننگرهار جان دو کودک را گرفت

آذر
آرشیف

مسئولان محلی طالبان در ننگرهار می‌گویند که ریزش سقف یک خانه و سرازیرشدن سیلاب در ولسوالی‌های «مومنددره» و «چپرهار» این ولایت جان دو کودک را گرفته و دو نفر دیگر را زخمی کرده است.

صدیق‌الله قریشی، آمر اطلاعات ریاست اطلاعات و فرهنگ طالبان در ننگرهار گفته است که صبح امروز (دوشنبه، ۲۷ حمل) یکی از کودکان در ولسوالی مومنددره براثر ریزش سقف خانه و یکی دیگر در ولسوالی چپرهار براثر سرازیرشدن سیلاب جان باخته‌اند.

او افزوده است که کودک اولی ۱۲ ساله و کودک دومی هشت‌ساله بوده است.

آقای قریشی گفته است که بارش باران و سیلاب همچنین در شماری از ولسوالی‌های ننگرهار، منازل مسکونی و مزارع مردم را تخریب کرده است.

شماری از ولایت‌های کشور از روز جمعه به این‌سو شاهد بارش باران و سرازیرشدن سیلاب بوده‌اند.

وزارت دولت در امور مبارزه با حوادث طبیعی طالبان دیروز اعلام کرد که براثر این سیلاب‌ها ۳۳ نفر در کشور جان باخته‌اند و ۲۷ نفر دیگر زخمی شده‌اند.

از روزنامه‌نگاری مستقل حمایت کنید

محدودیت‌های گسترده بر رسانه‌ها و فضای عمومی در افغانستان، دسترسی شهروندان به اطلاعات مستقل را محدود کرده است. در چنین شرایطی، «اطلاعات روز» متعهدانه و مستقل به کار خود ادامه می‌دهد تا حقیقت قربانی خاموشی و فراموشی نشود.

ما وابسته به هیچ قدرتی نیستیم و تنها برای مردم می‌نویسیم.

مأموریت ما افشای فساد، بازتاب صدای سرکوب‌شدگان، تقویت پاسخگویی صاحبان قدرت، و پشتیبانی از چشم‌اندازی است که در آن همه شهروندان افغانستان از حقوق و آزادی‌های برابر برخوردار باشند و در صلح زندگی کنند.

خبرنگاران ما در شرایط دشوار و گاه خطرناک فعالیت می‌کنند تا گزارش‌های دقیق، منصفانه و مبتنی بر واقعیت منتشر شود و روایت‌های مردم به حاشیه رانده نشود. تداوم این کار، به حمایت مخاطبان و حامیان مستقل وابسته است.

هر کمک، فارغ از میزان آن، به ادامه روزنامه‌نگاری مستقل کمک می‌کند. اگر امکان کمک مالی ندارید، همرسانی این درخواست و تشویق دیگران به حمایت نیز سهمی مهم در تقویت این مسیر دارد.

در کنار حقیقت بایستید
از اطلاعات روز حمایت کنید

برای حمایت اینجا کلیک کنید
با دیگران به‌‌ اشتراک بگذارید
بدون دیدگاه