اسرائیل کنترل مرز غزه با مصر را در دست گرفت

Photo: @IDF

دانیل هاگاری، سخن‌گوی ارتش اسرائیل اعلام کرده است که نیروهای این کشور «کنترل عملیاتی» ۱۴ کیلومتر از مرز غزه با مصر موسوم به «کریدور فیلا‌دلفیا» را در دست گرفته‌اند.

به گزارش رویترز، سخن‌گوی ارتش اسرائیل گفته است که این منطقه به‌مثابه‌ی «خط اکسیجن» برای حماس بود و این گروه مرتب از طریق آن به غزه اسلحه وارد می‌کرد.

براساس گزارش رویترز، با کنترل این منطقه‌ی مرزی، اسرائیل اکنون تمام مرز زمینی نوار غزه را تحت کنترل خود درآورده است.

این مرز در لبه‌ی جنوبی و در امتداد مصر تنها مرز زمینی نوار غزه بود که اسرائیل مستقیما آن را تحت کنترل نداشت.

رویترز گزارش داده است که علی‌رغم دستور دادگاه بین‌المللی دادگستری به اسرائیل مبنی بر توقف عملیات نظامی در غزه، این کشور به ‌پیش‌روی در این شهر ادامه می‌دهد.

این رسانه به نقل از باشندگان رفح گزارش داده است که تانک‌های اسرائیل پیش از این‌که به سمت منطقه‌ی مرزی با مصر حرکت کنند، به سمت مرکز و غرب رفح پیش‌روی کردند.

براساس گزارش این رسانه، تانک‌های اسرائیل برای اولین‌بار روز سه‌شنبه وارد مرکز شهر رفح شدند.

حملات اسرائیل بر رفح نیز پس از صدور دستور دادگاه بین‌المللی دادگستری ادامه داشته است و از جمله در حمله‌ی این کشور بر اردوگاه «تل السلطان» دست‌کم ۴۵ غیرنظامی کشته شدند.

کشته‌شدن غیرنظامیان در این حمله انتقادات گسترده‌ی بین‌المللی را در پی داشت و کشورهای مختلف بار دیگر خواستار توقف حملات اسرائیل بر رفح شدند.

از روزنامه‌نگاری مستقل حمایت کنید

محدودیت‌های گسترده بر رسانه‌ها و فضای عمومی در افغانستان، دسترسی شهروندان به اطلاعات مستقل را محدود کرده است. در چنین شرایطی، «اطلاعات روز» متعهدانه و مستقل به کار خود ادامه می‌دهد تا حقیقت قربانی خاموشی و فراموشی نشود.

ما وابسته به هیچ قدرتی نیستیم و تنها برای مردم می‌نویسیم.

مأموریت ما افشای فساد، بازتاب صدای سرکوب‌شدگان، تقویت پاسخگویی صاحبان قدرت، و پشتیبانی از چشم‌اندازی است که در آن همه شهروندان افغانستان از حقوق و آزادی‌های برابر برخوردار باشند و در صلح زندگی کنند.

خبرنگاران ما در شرایط دشوار و گاه خطرناک فعالیت می‌کنند تا گزارش‌های دقیق، منصفانه و مبتنی بر واقعیت منتشر شود و روایت‌های مردم به حاشیه رانده نشود. تداوم این کار، به حمایت مخاطبان و حامیان مستقل وابسته است.

هر کمک، فارغ از میزان آن، به ادامه روزنامه‌نگاری مستقل کمک می‌کند. اگر امکان کمک مالی ندارید، همرسانی این درخواست و تشویق دیگران به حمایت نیز سهمی مهم در تقویت این مسیر دارد.

در کنار حقیقت بایستید
از اطلاعات روز حمایت کنید

برای حمایت اینجا کلیک کنید
با دیگران به‌‌ اشتراک بگذارید
بدون دیدگاه