سیلاب در کرمان ایران جان شش نفر، به‌شمول پنج شهروند افغانستان را گرفت

اتاق خبر
Photo: iribnews

رسانه‌های ایرانی گزارش داده‌اند که براثر سرازیرشدن سیلاب در ولسوالی «جیرفت» ولایت کرمان این کشور، یک ایرانی و پنج شهروند افغانستان جان باخته‌اند و هشت نفر دیگر ناپدید هستند.

به گزارش خبرگزاری ایرنا، این افراد امروز (دوشنبه، ۹ میزان) در «رودخانه‌ی هلیل» ولسوالی جیرفت گرفتار سیلاب و غرق شده‌اند.

براساس گزارش این رسانه، «اتباع بیگانه»‌‌ای که در این رویداد جان باخته‌اند به‌صورت خانوادگی در یک باغ در جیرفت کار می‌کردند.

این رسانه افزوده است که کودکان این خانواده برای شنا به داخل رودخانه رفته بودند که براثر بارندگی در بالادست، سیل جاری شد و پس از آن والدین این کودکان و صاحب باغ برای نجات آنان اقدام کردند.

ایرنا به نقل از فرماندار جیرفت نوشته است که آنان در تلاش برای نجات کودکان غرق شدند و جان باختند.

در گزارش این رسانه آمده است که صاحب باغ دو نفر از افراد غرق‌شده را نجات داد و هنگام نجات نفر سوم غرق شد و جان باخت‌.

از روزنامه‌نگاری مستقل حمایت کنید

محدودیت‌های گسترده بر رسانه‌ها و فضای عمومی در افغانستان، دسترسی شهروندان به اطلاعات مستقل را محدود کرده است. در چنین شرایطی، «اطلاعات روز» متعهدانه و مستقل به کار خود ادامه می‌دهد تا حقیقت قربانی خاموشی و فراموشی نشود.

ما وابسته به هیچ قدرتی نیستیم و تنها برای مردم می‌نویسیم.

مأموریت ما افشای فساد، بازتاب صدای سرکوب‌شدگان، تقویت پاسخگویی صاحبان قدرت، و پشتیبانی از چشم‌اندازی است که در آن همه شهروندان افغانستان از حقوق و آزادی‌های برابر برخوردار باشند و در صلح زندگی کنند.

خبرنگاران ما در شرایط دشوار و گاه خطرناک فعالیت می‌کنند تا گزارش‌های دقیق، منصفانه و مبتنی بر واقعیت منتشر شود و روایت‌های مردم به حاشیه رانده نشود. تداوم این کار، به حمایت مخاطبان و حامیان مستقل وابسته است.

هر کمک، فارغ از میزان آن، به ادامه روزنامه‌نگاری مستقل کمک می‌کند. اگر امکان کمک مالی ندارید، همرسانی این درخواست و تشویق دیگران به حمایت نیز سهمی مهم در تقویت این مسیر دارد.

در کنار حقیقت بایستید
از اطلاعات روز حمایت کنید

برای حمایت اینجا کلیک کنید
با دیگران به‌‌ اشتراک بگذارید
بدون دیدگاه