حملات راکتی پاکستان بر افغانستان از سر گرفته شد

اطلاعات روز

اطلاعات روز: پاکستان 15 راکت را بر ولسوالی علی‌شیر ولایت خوست پرتاب کرده است. در این رویداد پنج تن، به شمول سه زن و دو کودک، کشته و ده تن دیگر زخمی شده‌اند. تمام زخمی‌های این رویداد زنان و کودکان بوده‌اند. مبارز زدران، سخنگوی ولایت خوست گفت، این راکت‌ها شب چهارشنبه بر این ولسوالی پرتاب شده‌اند.

او افزود که از این میان، سه راکت آن بر چند خانه در منطقه‌ی موسوم به ببرک تانه در مربوطات ولسوالی علی‌شیر اصابت کرده‌اند. به نقل از تلویزیون یک، ولسوال علی‌شير نیز اين رويداد را تأييد كرده است. پاکستان در چند سال گذشته چندین بار این‌گونه حمله‌های راکتی را بر مناطق شرقی انجام داده‌‌؛ اما پس از روی کار‌آمدن حکومت وحدت ملی، این نخستین حمله‌ی راکتی‌ پاکستان بر خاک افغانستان است.

حملات راکتی پاکستان در گذشته انتقادهای زیادی را به دنبال داشت و حتا مقام‌های وزارت دفاع حکومت پیشین، از آمادگی باالمثل خبر دادند؛ اما این هشدارها نتیجه‌‌ای نداشتند و حملات متوقف نشدند. با این‌حال، حملات راکتی ‌تازه‌ی پاکستان نگرانی شدید شهروندان را به دنبال داشته و آنان از مقام‌های امنیتی خواسته‌اند، هرچه زودتر جلو این حملات را بگیرند.

حملات راکتی پاکستان در حالی از سر گرفته شده که رییس جمهور غنی روابط کابل و اسلام‌آباد را بی‌پیشینه خوانده است. اشرف غنی در سفرش به امریکا نیز گفت، از روابط کابل و اسلام‌آباد محتاطانه خوش‌بینم. رییس جمهور پیش‌تر گفته بود، پاکستان در مذاکرات صلح با افغانستان همکاری می‌کند.

از روزنامه‌نگاری مستقل حمایت کنید

محدودیت‌های گسترده بر رسانه‌ها و فضای عمومی در افغانستان، دسترسی شهروندان به اطلاعات مستقل را محدود کرده است. در چنین شرایطی، «اطلاعات روز» متعهدانه و مستقل به کار خود ادامه می‌دهد تا حقیقت قربانی خاموشی و فراموشی نشود.

ما وابسته به هیچ قدرتی نیستیم و تنها برای مردم می‌نویسیم.

مأموریت ما افشای فساد، بازتاب صدای سرکوب‌شدگان، تقویت پاسخگویی صاحبان قدرت، و پشتیبانی از چشم‌اندازی است که در آن همه شهروندان افغانستان از حقوق و آزادی‌های برابر برخوردار باشند و در صلح زندگی کنند.

خبرنگاران ما در شرایط دشوار و گاه خطرناک فعالیت می‌کنند تا گزارش‌های دقیق، منصفانه و مبتنی بر واقعیت منتشر شود و روایت‌های مردم به حاشیه رانده نشود. تداوم این کار، به حمایت مخاطبان و حامیان مستقل وابسته است.

هر کمک، فارغ از میزان آن، به ادامه روزنامه‌نگاری مستقل کمک می‌کند. اگر امکان کمک مالی ندارید، همرسانی این درخواست و تشویق دیگران به حمایت نیز سهمی مهم در تقویت این مسیر دارد.

در کنار حقیقت بایستید
از اطلاعات روز حمایت کنید

برای حمایت اینجا کلیک کنید
با دیگران به‌‌ اشتراک بگذارید
بدون دیدگاه