تیم فوتبال پاری سن جرمن با برتری یک بر صفر در برابر آرسنال، گام بلندی بهسوی صعود به فینال لیگ قهرمانان اروپا برداشت.
دیدار این دو تیم در چارچوب مرحلهی نیمهنهایی رقابتها، شب گذشته (سهشنبه، ۹ ثور) در ورزشگاه امارات شهر لندن برگزار شد.
تکگل این دیدار در دقیقهی چهارم توسط عثمان دمبله به ثمر رسید. او با استفاده از پاس خویچا کواراتسخلیا و اشتباه مدافعان آرسنال، موفق شد دروازهی میزبان را باز کند. این هشتمین گل دمبله در فصل جاری لیگ قهرمانان اروپا بود که او را در کنار کیلیان امباپه، در صدر جدول بهترین گلزنان تاریخ باشگاه پیاسجی در لیگ قهرمانان اروپا قرار داد.
در نیمهی دوم، آرسنال تلاش زیادی برای جبران نتیجه داشت و موقعیتهایی نیز خلق کرد، اما جانلوئیجی دوناروما، دروازهبان پاری سن جرمن، با واکنشهای عالی مانع از بازشدن دروازهی تیمش شد.
این نتیجه، نخستین پیروزی پاری سن جرمن برابر آرسنال در تاریخ رقابتهای اروپایی محسوب میشود و شرایط این تیم را برای صعود به فینال بسیار مساعد کرده است.
دیدار برگشت، هفتهی آینده در پاریس برگزار خواهد شد.