فدراسیون فوتبال برازیل رسما اعلام کرد که کارلو آنچلوتی، سرمربی کنونی رئال مادرید، هدایت تیم ملی فوتبال این کشور را به عهده خواهد گرفت.
این فدراسیون امروز (دوشنبه، ۲۲ ثور) اعلام کرد که آنچلوتی کارش را از ۲۶ ماه جاری میلادی آغاز خواهد کرد.
ادنالدو رودریگز، رییس فدراسیون فوتبال برازیل در یک پیام ویدیویی گفته است: «با افتخار اعلام میداریم که پرافتخارترین تیم تاریخ فوتبال جهان توسط بهترین مربی فوتبال دنیا هدایت خواهد شد.»
او افزود: «آنچلوتی تنها مربی تاریخ است که پنج بار قهرمان لیگ قهرمانان اروپا شده و با پنج تیم اروپایی در لیگهای داخلی به قهرمانی رسیده است.»
رییس فدراسیون فوتبال برازیل از فلورنتینو پرز، رییس باشگاه رئال مادرید و دیهگو فرناندس، تاجر برازیلی برای تسهیل این انتقال سپاسگزاری کرد.
کارلو آنچلوتی از سال ۲۰۲۱ هدایت تیم فوتبال رئال مادرید اسپانیا را به عهده داشت و با این تیم دو بار قهرمان لیگ قهرمانان اروپا، دوبار قهرمان لالیگای اسپانیا، دوبار قهرمان جام باشگاههای جهان و یکبار در سوپر کاپ اسپانیا قهرمان شد.
رئال مادرید با هدایت آنچلوتی در فصل جاری فوتبال، عملکرد ضعیفی داشته است و ضمن حذف از لیگ قهرمانان اروپا و جام حذفی اسپانیا و ازدستدادن چانس قهرمانی در لالیگا، در چهار الکلاسیکوی پیاپی در مقابل حریف سنتی خود، بارسلونا نیز شکست خورده است.
قرار است ژابی آلونسو، مربی کنونی بایرن لورکوزن، جانشین آنچلوتی در رئال مادرید شود.