دونالد ترامپ، رییسجمهور امریکا در آغاز سفرش به خاور میانه، راهی عربستان سعودی شد.
مارگو مارتین، دستیار رسانهای رییسجمهور امریکا امشب (دوشنبه، ۲۲ ثور) با نشر ویدیویی در ایکس، نوشته است که آقای ترامپ عازم عربستان سعودی شده است.
دونالد ترامپ قرار است پس از عربستان سعودی به قطر و امارات متحده عربی برود و بازدید از اسرائیل در دستور کار او نیست.
براساس گزارش خبرگزاری فرانسه، ترامپ در این سفر در مورد جنگ غزه، مذاکرات با ایران و معاملات تجاری «عظیم» با سران سه کشور خاور میانه گفتوگو خواهد کرد.
آقای ترامپ همچنین گفته است که اگر مذاکرات میان روسیه و اوکراین در ترکیه برگزار شود و پیشرفتی در این مذاکرات حاصل شود، روز پنجشنبه به استانبول خواهد رفت.
این اولین سفر رسمی خارجی دونالد ترامپ، رییسجمهور امریکا است.
قطر قرار است در جریان این سفر برای آقای ترامپ یک هواپیمای «ایر فورس وان» ۴۰۰ میلیون دالری هدیه بدهد.
انتشار این خبر واکنشهای گستردهای داشته است، اما دونالد ترامپ قبل از عزیمت به سمت عربستان گفت که نپذیرفتن آن «احمقانه» خواهد بود.