انفجار در پاکستان؛ دست‌کم پنج نفر کشته و ۱۱ نفر زخمی شدند

آذر

رسانه‌های پاکستانی گزارش داده‌اند که براثر وقوع یک انفجار در ایالت خیبرپختونخوا، دست‌کم پنج نفر کشته و ۱۱ نفر دیگر زخمی شده‌اند.

به گزارش رسانه دان، این انفجار امروز (چهارشنبه، ۱۱ سرطان) در ولسوالی «باجور» یک موتر دولتی را هدف قرار داده است.

بر اساس گزارش این رسانه، معاون کمیسر پولیس منطقه‌ی «خار» و دو افسر پولیس در میان کشته‌شدگان این انفجار هستند.

وقاص رفیق، یک افسر پولیس در باجور گفته است که این انفجار به حدی شدید بود که موتر دولتی را کاملاً نابود کرده است.

تا اکنون هیچ گروهی مسئولیت این انفجار را بر عهده نگرفته است، اما ذوالفقار حمید، بارزس کل پولیس خیبرپختونخوا، تحریک طالبان پاکستان را مسئول دانسته است.

او گفته است که تحریک طالبان پاکستان موتر حامل معاون کمیسر پولیس منطقه‌ی «خار» را هدف قرار داده است.

آصف علی زرداری، رییس‌جمهور پاکستان این حمله را محکوم و با خانواده‌های قربانیان ابراز همدردی کرده است.

رییس‌جمهور پاکستان گفته است که «تروریست‌ها دشمنان بشریت هستند». او بر اتخاذ تمام اقدامات ممکن برای «ریشه‌کن‌ کردن کامل بلای تروریسم» از پاکستان تأکید کرده است.

چند روز قبل وزیرستان شمالی در نزدیکی مرز افغانستان، گواه دو حمله انتحاری مرگبار بود که منجر به کشته‌شدن دست‌کم ۱۳ نظامی پاکستانی شد.

مقام‌های پاکستانی می‌گویند که این کشور پس از تسلط دوباره طالبان بر افغانستان، شاهد افزایش چشم‌گیر حملات بوده است.

اسلام‌آباد تحریک طالبان پاکستان یا (تی‌تی‌پی) را عامل اکثر این حملات می‌داند و می‌گوید که این گروه از خاک افغانستان علیه پاکستان استفاده می‌کند.

طالبان اما حضور تی‌تی‌پی در افغانستان را رد می‌کنند و می‌گویند که این گروه بخشی از خاک پاکستان را در تصرف دارد.

از روزنامه‌نگاری مستقل حمایت کنید

محدودیت‌های گسترده بر رسانه‌ها و فضای عمومی در افغانستان، دسترسی شهروندان به اطلاعات مستقل را محدود کرده است. در چنین شرایطی، «اطلاعات روز» متعهدانه و مستقل به کار خود ادامه می‌دهد تا حقیقت قربانی خاموشی و فراموشی نشود.

ما وابسته به هیچ قدرتی نیستیم و تنها برای مردم می‌نویسیم.

مأموریت ما افشای فساد، بازتاب صدای سرکوب‌شدگان، تقویت پاسخگویی صاحبان قدرت، و پشتیبانی از چشم‌اندازی است که در آن همه شهروندان افغانستان از حقوق و آزادی‌های برابر برخوردار باشند و در صلح زندگی کنند.

خبرنگاران ما در شرایط دشوار و گاه خطرناک فعالیت می‌کنند تا گزارش‌های دقیق، منصفانه و مبتنی بر واقعیت منتشر شود و روایت‌های مردم به حاشیه رانده نشود. تداوم این کار، به حمایت مخاطبان و حامیان مستقل وابسته است.

هر کمک، فارغ از میزان آن، به ادامه روزنامه‌نگاری مستقل کمک می‌کند. اگر امکان کمک مالی ندارید، همرسانی این درخواست و تشویق دیگران به حمایت نیز سهمی مهم در تقویت این مسیر دارد.

در کنار حقیقت بایستید
از اطلاعات روز حمایت کنید

برای حمایت اینجا کلیک کنید
با دیگران به‌‌ اشتراک بگذارید
بدون دیدگاه