تیراندازی در بیت‌المقدس پنج کشته برجای گذاشت

اتاق خبر
Photo: Social Media

در یک حمله‌ی مسلحانه در اورشلیم یا بیت‌المقدس پنج نفر کشته و هفت ‏نفر به‌شدت زخمی شده‌اند.‏

سرویس آمبولانس اسرائیل کشته‌شدگان را سه مرد سی‌ساله و یک زن و مرد حدودا پنجاه‌ساله اعلام کرده ‏است.‏

این سازمان افزوده است که هفت‌‎ ‎زخمی در وضعیت ‏وخیم با جراحات ناشی از گلوله، دو نفر متوسط و سه نفر ‏با اصابت شیشه جزئی به شفاخانه‌ها منتقل شده‌اند.‏

پولیس اسرائیل اعلام کرد که دو «تروریست» به سمت ‏یک ایستگاه اتوبوس در تقاطع راموت، در حومه ‏شمالی شهر، آتش گشودند.‏

پولیس اسرائیل افزوده است که یک افسر امنیتی و یک ‏غیرنظامی به آتش پاسخ دادند و مهاجمان را «خنثی» ‏کردند.‏

هیچ گروه مسلحی بلافاصله مسئولیت این حمله را ‏برعهده نگرفته، اگرچه حماس از این حمله تمجید کرده است.

از روزنامه‌نگاری مستقل حمایت کنید

محدودیت‌های گسترده بر رسانه‌ها و فضای عمومی در افغانستان، دسترسی شهروندان به اطلاعات مستقل را محدود کرده است. در چنین شرایطی، «اطلاعات روز» متعهدانه و مستقل به کار خود ادامه می‌دهد تا حقیقت قربانی خاموشی و فراموشی نشود.

ما وابسته به هیچ قدرتی نیستیم و تنها برای مردم می‌نویسیم.

مأموریت ما افشای فساد، بازتاب صدای سرکوب‌شدگان، تقویت پاسخگویی صاحبان قدرت، و پشتیبانی از چشم‌اندازی است که در آن همه شهروندان افغانستان از حقوق و آزادی‌های برابر برخوردار باشند و در صلح زندگی کنند.

خبرنگاران ما در شرایط دشوار و گاه خطرناک فعالیت می‌کنند تا گزارش‌های دقیق، منصفانه و مبتنی بر واقعیت منتشر شود و روایت‌های مردم به حاشیه رانده نشود. تداوم این کار، به حمایت مخاطبان و حامیان مستقل وابسته است.

هر کمک، فارغ از میزان آن، به ادامه روزنامه‌نگاری مستقل کمک می‌کند. اگر امکان کمک مالی ندارید، همرسانی این درخواست و تشویق دیگران به حمایت نیز سهمی مهم در تقویت این مسیر دارد.

در کنار حقیقت بایستید
از اطلاعات روز حمایت کنید

برای حمایت اینجا کلیک کنید
با دیگران به‌‌ اشتراک بگذارید
بدون دیدگاه