طالبان در بلخ بر دسترسی به اینترنت محدودیت وضع کردند

اتاق خبر

منابع در بلخ می‌گویند که طالبان براساس فرمان هبت‌الله آخوندزاده، رهبر این گروه، بر دسترسی به اینترنت در این ولایت محدودیت وضع کرده‌اند.

به‌گفته‌ی منابع، محمدیوسف وفا، والی طالبان در بلخ امروز (دوشنبه، ۲۴ سنبله) طبق این فرمان، دستور قطع دسترسی به اینترنت از طریق تمام شرکت‌های ارائه‌دهنده‌ی خدمات اینترنت خانگی و دفتری (کیبل و وای‌فای) را صادر کرده است.

منابع می‌گویند در حال حاضر اینترنت در شهر مزار شریف تنها از طریق آنتن‌های موبایل قابل دسترس است.

به گفته‌ی منابع، دسترسی به اینترنت در ادارات دولتی در بلخ نیز از هفته‌ی گذشته به این طرف قطع شده است. منابع می‌گویند که برخی ادارات از جمله اداره پاسپورت و گمرک با مشکل مواجه شده‌اند.

این نخستین محدودیت طالبان بر دسترسی به اینترنت است. هدف از وضع این محدودیت روشن نیست. مسئولان محلی طالبان در بلخ تا کنون در این زمینه چیزی نگفته‌اند.

منابع در بلخ می‌گویند که ممکن است محدودیت در دسترسی به اینترنت در سایر ولایت‌ها نیز گسترش یابد.

از روزنامه‌نگاری مستقل حمایت کنید

محدودیت‌های گسترده بر رسانه‌ها و فضای عمومی در افغانستان، دسترسی شهروندان به اطلاعات مستقل را محدود کرده است. در چنین شرایطی، «اطلاعات روز» متعهدانه و مستقل به کار خود ادامه می‌دهد تا حقیقت قربانی خاموشی و فراموشی نشود.

ما وابسته به هیچ قدرتی نیستیم و تنها برای مردم می‌نویسیم.

مأموریت ما افشای فساد، بازتاب صدای سرکوب‌شدگان، تقویت پاسخگویی صاحبان قدرت، و پشتیبانی از چشم‌اندازی است که در آن همه شهروندان افغانستان از حقوق و آزادی‌های برابر برخوردار باشند و در صلح زندگی کنند.

خبرنگاران ما در شرایط دشوار و گاه خطرناک فعالیت می‌کنند تا گزارش‌های دقیق، منصفانه و مبتنی بر واقعیت منتشر شود و روایت‌های مردم به حاشیه رانده نشود. تداوم این کار، به حمایت مخاطبان و حامیان مستقل وابسته است.

هر کمک، فارغ از میزان آن، به ادامه روزنامه‌نگاری مستقل کمک می‌کند. اگر امکان کمک مالی ندارید، همرسانی این درخواست و تشویق دیگران به حمایت نیز سهمی مهم در تقویت این مسیر دارد.

در کنار حقیقت بایستید
از اطلاعات روز حمایت کنید

برای حمایت اینجا کلیک کنید
با دیگران به‌‌ اشتراک بگذارید
بدون دیدگاه